Hranilica za krmače

4.800 RSD

Hranilica za krmače: hranilica velikih dimenzija. Pogodna za krmače dok su u čekalištu ili u prasilištu.

Категорија: Ознаке: , ,

Опис

Hranilica za krmače: hranilica velikih dimenzija. Pogodna za krmače dok su u čekalištu ili u prasilištu.

Hranilica za krmače je napravljena od nerđajućeg čelika tipa 304. Dimenzije hranilice su 42x35x23cm. Uz hranilicu dolaze šipka i dva nosača. Sa leve i desne strane se nalaze rupe kroz koje prolazi šipka za lako fiksiranje na ram. Ivice hranilice su zaobljene te se životinja ne može povrediti.

Imperativ današnjeg vremena jeste povećana pažnja na smanjivanje rasipa resursa. Korišćenjem dobre opreme štedite svoje vreme, kao i uložen trud i rad. Hranilica iako je velikih dimenzija, treba pripaziti koliko se hrane sipa kako životinja ne bi rasipala. Svakako, dovoljno je velika da ne morate razmišljati da li će hrane nestati do Vašeg idućeg obilaska.

Pored hranilice, neophodno je da obezbedite i pojilice. Čist i stalan dotok vode je neophodan svakoj životinji. U ponudi imamo pojilice pipe sa dugmetom, ali i pojilice sa lončetom kako ne bi kvasile po podu.

Takođe, u ponudi imamo opremu za tovljenike- pojilice pipe, kao i pojilice sa lončetom, a i hranilice kapaciteta 80kg. Takođe, držimo u ponudi opremu za prasad- pojilice za prasilišta, hranilice od inoksa, kao i hranilice plastične- njih imamo kapaciteta 5kg, kao i veće od 15kg kapaciteta.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Hranilica za krmače“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button