Hidraulični sto za šišanje pasa prečnika 70cm

26.000 RSD

Hidraulični sto za šišanje pasa prečnika 70cm: Okrugli hidraulični sto za šišanje pasa. Prečnik stola je 70cm, a ima podesivu visinu od 75-85 cm. Olakšava šišanje malih i srednjih rasa pasa. Ima neklizajuću gumenu radnu površinu. Dostupan u plavoj boji.

Opis

Hidraulični sto za šišanje pasa prečnika 70cm: Okrugli hidraulični sto za šišanje pasa. Prečnik stola je 70cm, a ima podesivu visinu od 75-92 cm. Visinu podešavate laganim pritiskom papučice. Olakšava šišanje malih i srednjih rasa pasa. Ima neklizajuću gumenu radnu površinu. Dostupan u plavoj boji.

Isporučuje se sa čvrstim prohromskim stalkom sa držačem za vezivanje pasa. Najčešće se koristi kao dodatni sto u salonu za manje rase pasa. Ima okruglo postolje koje mu daje stabilnost. Na njemu se nalazi papučica, koju aktivirate laganim pritiskom noge, te omogućava da podešavate visinu stola koja Vam odgovara.

Hidraulični sto za šišanje pasa prečnika 70cm se isporučuje u dve transportne kutije, sa uputstvom za sklapanje stola. Sto se brzo i lako sklapa. Ako ste ga sklopili u pogrešnoj prostoriji ne očajavajte. Težina stola je oko 25kg, te ga dve osobe lako mogu preneti po potrebi bez ponovnog rasklapanja.

U ponudi imamo i hidraulični pravougaoni sto dimenzija 90x60cm. Takođe, u ponudi imamo stolove na rasklapanje dimenzija 80x50cm, kao i dimenzija 110x60cm.U ponudi imamo i različite četke i češljeve za najbolju negu dlake Vašeg ljubimca, kao i različite šampone za pranje.

Novo u našoj ponudi je i fen za pse blaster 2800W plave boje. Uz njega imamo u ponudi i stalak za lakše postavljanje i rukovanje fenom.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Hidraulični sto za šišanje pasa prečnika 70cm“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

TopBack to Top Call Now Button