Акција!

Heiniger XTRA mašina za šišanje ovaca

Original price was: 60.000 RSD.Current price is: 58.400 RSD.

XTRA mašina za šišanje ovaca: proverena i kvalitetna mašina. Švajcarski kvalitet!

Опис

Heiniger XTRA mašina za šišanje ovaca: Ručna električna mašina za šišanje ovaca. Kvalitetna izrada, Švajcarski kvalitet!

Karakteristike mašine: snaga 320W, 2400 obrtaja/min, težina 1530g. Ukupna dužina mašinice je 350mm. Emisija buke: 80dB. Pouzdana profesionalna mašina za dugogodišnje uspešno šišanje ovaca. Isporučuje se u koferu, sa jednim parom noževa za šišanje, odvijačem, uljem za podmazivanje i četkicom. Preporučuje se za veća stada zbog svoje izdržljivosti.

Heiniger XTRA mašina za šišanje ovaca koristi patentirani sistem šišanja. Na glavi mašinice su tako postavljene pileće nogice da obezbede jednak pritisak na nož i češalj prilikom rada. Ovo povećava učinkovitost pri radu, te se produžava vek noževa za 50%.

U ponudi imamo gornji i donji nož Heiniger za ovu mašinicu kao i Heiniger ulje za podmazivanje. Pored ove mašinice, u ponudi imamo i model Heiniger XPERT sa dve brzine, kao i Nemačku mašinicu Constanta 4 (proizvođač Kerbl). Takođe, imamo i držač za ovce i ovnove, ako Vam je lakše da vežete ovcu pa je tako šišate.

Preporuka prilikom šišanja: Prilikom šišanja ovca treba da je u ležećem položaju. Šišanje počinje od trbuha, unutrašnje strane nogu i vrata. Kada se ošiša jedna strana  prebacite vunu, i okrenite ovcu na ošišanu stranu. Kada ošišate i drugu stranu, na kraju se skida vuna sa glave i repa. Voditi računa da se ne povredi ovca. Tokom šišanja, ovcu ne trebate tući ili vikati na nju.

Garancija 2 godine

Proizvođač Heiniger Švajcarska.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Heiniger XTRA mašina za šišanje ovaca“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button