Heiniger ulje za podmazivanje mašina za šišanje 500ml

2.300 RSD

Heiniger ulje za podmazivanje mašina za šišanje: redovnim podmazivanjem produžavate vek noža. Pakovanje 500ml

Опис

Heiniger ulje za podmazivanje mašina za šišanje 500ml: ulje za podmazivanje mašina specijalno napravljeno bez otrova. Poboljšava performanse, smanjuje frikciju i produžava vek noža. Pakovanje 500ml. .

Kako bi mašinica normalno radila, potrebno je redovno podmazivanje. Pre početka rada, sipajte ulje u rupe na glavi mašine (ukoliko postoje), kao i pomalo po noževima. Upalite mašinicu desetak sekundi kako bi se ulje razmazalo, pa tek onda počnite sa šišanjem. Tokom rada, noževe možete podmazivati uljem ili sprejem. Po završetku rada, mašinicu odložite očišćenu i podmazanu.

Pored redovnog čišćenja noževa, zatim redovnog oštrenja noževa, neophodno je redovno i podmazivanje noževa. Na taj način čuvate i produžavate oštrinu samog noža. Takođe, sam proces šišanja se odvija brže kad su noževi oštri, te se životinje brže ošiša i manje se uznemiri. Svakako preporučujemo korišćenje spreja za noževe– on podmazuje noževe prilikom rada, a lakše se i čiste noževi, skida masnoću i dlake.

U ponudi imamo i manje pakovanje ulja zapremine 100 ml. Heiniger ulje za podmazivanje mašina 500ml treba koristiti na svakoj mašini za šišanje. Pogledajte našu ponudu mašina za šišanje ovaca- tip mašine XTRA, XPERT, Constanta 4, kao i mašine za šišanje pasa- tip Saphir Style, Saphir Cord, Wahl KM10, Moser Max45.

Pored mašina, u ponudi držimo i rezervne noževe za mašinice ( noževe za mašine za ovce, za mašine za konje i goveda, kao i za mašine za pse- Heiniger ili Wahl noževe).

Proizvođač Heiniger Švajcarska.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Heiniger ulje za podmazivanje mašina za šišanje 500ml“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button