Heiniger ulje za podmazivanje mašina za šišanje 100ml

700 RSD

Heiniger ulje za podmazivanje mašina za šišanje 100ml: Specijalno napravljeno netoksično ulje za sve vrste noževa za sve mašinice za šišanje. Pakovanje 100ml

Опис

Heiniger ulje za podmazivanje mašina za šišanje 100ml: ulje za podmazivanje mašina specijalno napravljeno bez otrova. Poboljšava performanse, smanjuje frikciju i produžava vek noža. Pakovanje 100ml. Flašica ima praktičan i bezbedan sistem zatvaranja.

Kako bi mašinica normalno radila, potrebno je redovno podmazivanje. Pre početka rada, sipajte ulje u rupe na glavi mašine (ukoliko postoje), kao i pomalo po noževima. Upalite mašinicu desetak sekundi kako bi se ulje razmazalo, pa tek onda počnite sa šišanjem. Tokom rada, noževe možete podmazivati uljem ili sprejem. Po završetku rada, mašinicu odložite očišćenu i podmazanu.

Pored redovnog čišćenja noževa, zatim redovnog oštrenja noževa, neophodno je redovno i podmazivanje noževa. Na taj način čuvate i produžavate oštrinu samog noža. Takođe, sam proces šišanja se odvija brže kad su noževi oštri, te se životinje brže ošiša i manje se uznemiri. Svakako preporučujemo korišćenje spreja za noževe– on podmazuje noževe prilikom rada, a lakše se i čiste noževi, skida masnoću i dlake.

U ponudi imamo i veće pakovanje ulja zapremine 500 ml. Heiniger ulje za podmazivanje mašina 100ml treba koristiti na svakoj mašini za šišanje. Pogledajte našu ponudu mašina za šišanje ovaca- tip mašine XTRA, XPERT, Constanta 4, kao i mašine za šišanje pasa- tip Saphir Style, Saphir Cord, Wahl KM10, Moser Max45.

Pored mašina, u ponudi držimo i rezervne noževe za mašinice ( noževe za mašine za ovce, za mašine za konje i goveda, kao i za mašine za pse- Heiniger ili Wahl noževe).

Proizvođač Heiniger Švajcarska.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Heiniger ulje za podmazivanje mašina za šišanje 100ml“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button