HEINIGER SAPHIR CORD

28.000 RSD

Model mašine Saphir koji radi na 220 V

Категорије: , Ознаке: ,

Опис

HEINIGER SAPHIR CORD: Model mašine Saphir koji radi na 220 V. Postoji mogućnost da se koristi i kao bežična mašina, ukoliko se dodatno kupe punjač i litijum-jonska baterija. Mašinica za šišanje ljubimaca, namenjena najviše za šišanje pasa i mačaka. Može da se koristi i za šišanje konja i goveda. Lako se pali i gasi na glavni prekidač.

Moderno dizajnirana mašina za kontinuiran i lagan rad. Crne je boje sa stilizovanom munjom. Karakteristike: motor snage 35 W omogućava rad do 3200 obrtaja u minuti. Težina mašine je 330 g, dužina strujnog kabla je 3m, dimenzije mašine su 41 x 50 x 204mm. Radi sa noževima koji su kompatibilni onima koje koriste Oster, Moser, Wahl i Andis mašine (,,snap-on“ noževi).

Heiniger Saphir cord mašina za šišanje pasa se isporučuje u koferu sa nožem 10, uljem za podmazivanje, četkicom i uputstvom za upotrebu. Emisija buke tokom rada je do 70dB. U ponudi imamo i ulje za mašinicu za šišanje u manjem pakovanju od 100ml i većem pakovanju od 500ml. Takođe, imamo i noževe za mašinicu u različitim dužinama.

Pored ovog modela, u ponudi imamo i bežične modele Heiniger mašinica za šišanje pasa- model saphir, saphir style i opal mašinica.

Proizvođač Heiniger Švajcarska, težina pakovanja je 1 kg.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „HEINIGER SAPHIR CORD“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button