Groom Professional ulje za makaze 10ml

1.250 RSD

Groom Professional ulje za makaze 10ml: ulje koje pomaže da održavate i podmazujete makaze za šišanje. Proizvod koji postoji već godinama u paleti proizvoda Groom professional.

Опис

Groom Professional ulje za makaze 10ml: ulje koje pomaže da održavate i podmazujete makaze za šišanje. Proizvod koji postoji već godinama u paleti proizvoda Groom professional.

Tokom rada, makaze od japanskog čelika treba da ostvare do 300.000 poteza do idućeg oštrenja. Naravno, ovakvu dugotrajnost makaza možete očekivati ukoliko održavate redovno opremu. Dok šišate, na makazama se hvataju dlake, voda, kao i različiti preparati koje koristite u toku rada. Sve ovo utiče na kvalitet rada makazama.

Upotreba: Pre početka rada potrebno je da kapnete ulje na šraf makaza i po koju kap na sečiva. Nekoliko poteza kroz vazduh napravite kako bi se ulje ravnomerno rasporedilo duž sečiva. Ukoliko Vam se čini da ste stavili više ulja, višak možete pokupiti krpicom koju ste dobili uz makaze. Ako nemate neku krpicu, možete i papirnim ubrusom pokupiti višak ulja. Kad završite sa radom, makaze nemojte odlagati prljave. Očistite ih krpicom i kapnite ulje na šraf. Ostavljajte ih u futroli ili torbici.

Ulje za makaze 10ml Groom Professional može izgledati da dolazi u malom pakovanju, ali zbog praktičnog poklopca omogućava da ulje izlazi kap po kap. Bočica na taj način jako dugo traje, jer nema rasipanja. Ulje je veoma fino i nisko viskozno i može se držati na sobnoj temperaturi.

Možete pogledati našu ponudu makaza za šišanje ljubimaca.

Додатне информације

Тежина0,2 кг

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Groom Professional ulje za makaze 10ml“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button