Groom Professional sliker trouglasta četka

1.100 RSD

Groom Professional sliker trouglasta četka: još jedna sjajna sliker četka u našoj ponudi. Sa kratkim zupcima od 15mm, gusto raspoređenim. Četka je veoma lagana, sa blago zakrivljenom glavom.

Опис

Groom Professional sliker trouglasta četka: još jedna sjajna sliker četka u našoj ponudi. Sa kratkim zupcima od 15mm, gusto raspoređenim. Četka je veoma lagana, sa blago zakrivljenom glavom.

Sliker četka ima jastuče sa iglicama- pri vrhu je širina četke oko 2cm, u najširem delu je oko 4,5cm. Jastuče je bele boje. Drška je dužine oko 10cm, sa rupom na kraju za lakše kačenje i odlaganje kad se ne koristi. Idealna je za svakodnevno češljanje- pogotovo u prelaznom periodu kada se menja dlaka.

Ručka je ergonomski oblikovana. Udobnost garantuje minimum stresa za Vaše ruke i zglobove. Ne klizi iz ruku dok radite sa četkom zbog gumiranih delova. Sa zadnje strane gave četke ima gumirani rebrasti deo za palac za lakši rad. Blago zakrivljeni deo za četkanje omogućava lakše raščešljavanje zamršenih delova dlake. Groom Professional sliker trouglasta četka je napravljena u kombinaciji plave i crne boje.

Idealna za teško dostupne delove, kao što je pazuh ispod ruku i nogu. Takođe, četkanje oko ušiju, po licu ili oko šapa sad se lakše obavi zahvaljujući obliku ove četke. Zupci su blago zakrivljeni, ukupne dužine 15mm, napravljeni od nerđajućeg čelika. Imamo u ponudi i sliker četku sa istim zupcima pravougaonu. Ukoliko ljubimac ima gustu i kovrdžavu dlaku, preporučujemo Vam četku sa tvrđim zupcima od istog dobavljača.

Za bolju negu krzna možete koristiti i sprej wondercoat 450ml ili sprej knot a problem, koji je izrazito hvaljen i tražen.

Додатне информације

Тежина0,2 кг

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Groom Professional sliker trouglasta četka“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button