Groom Professional klešta za sečenje noktiju

1.300 RSD

Groom Professional klešta za sečenje noktiju: veoma kvalitetna klešta sa sečivom od nerđajućeg čelika i jakom oprugom. Imaju sigurnosni mehanizam koji obezbeđuje da zakočite klešta kad ih ne koristite.

Опис

Groom Professional klešta za sečenje noktiju: veoma kvalitetna klešta sa sečivom od nerđajućeg čelika i jakom oprugom. Imaju sigurnosni mehanizam koji obezbeđuje da zakočite klešta kad ih ne koristite.

Ručke su napravljene od posebne silikonske gume koja se ne kliže u rukama, za lakši rad. Guma je u kombinaciji plave i crne boje, karakteristična za Groom Professional proizvode. Dužina klešta za sečenje noktiju je 14cm. Sečivo je napravljeno od kaljenog nerđajućeg čelika. To mu omogućava dodatnu jačinu i pouzdanost u radu. Izuzetno je oštro sečivo, tako da je bitno da radite oprezno sa kleštima.

Prilikom rada, preporučuje se da nokat treba seći malo po malo, ravnim rezovima po milimetar kako ne biste povredili ljubimca. Potrudite se takođe, da imate dovoljno osvetljenja, kako biste videli krvne sudove i kod tamnih rasa. Ukoliko se desi da ste zasekli više nego treba, u ponudi imamo i kredu-stipsu koja brzo zaustavlja sitna krvarenja.

Upozorenje: izuzetno oštar alat. Držati dalje od domašaja dece. Kad se ne koriste, obavezno zakočiti sigurnosni mehanizam i odložiti ih na sigurno. Nakon rada obavezno ih dezinfikovati i sterilisati pre rada na idućem ljubimcu ukoliko se koriste u salonu.

U ponudi imamo i: turpiju za nokte za lep finiš, klešta za sečenje noktiju od proizvođača Transgroom- klešta se prodaju u dve veličine, srednje i veće. Pored kleštima, nokte ljubimaca možete skraćivati i sređivati brusilicom za nokte. Brusilica je bežična i lagana za rad. Brusilica nije glasna, ne treba mnogo pritiskati prilikom rada, te se ljubimci lako naviknu.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Groom Professional klešta za sečenje noktiju“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button