Groom Professional furminator za ljubimce

2.900 RSD

Groom Professional furminator za ljubimce: nova četka u našoj ponudi. Namenjena je za lako i brzo furminiranje dlake.

Опис

Groom Professional furminator za ljubimce: nova četka u našoj ponudi. Namenjena je za lako i brzo furminiranje dlake.

Koristi se za izvlačenje mrtve dlake. Lak je za korišćenje. Ukupno je oko 16cm dužine. Širine 6,5cm- sečivo je od nerđajućeg čelika. Nije oštro toliko da seče dlaku, ali efektno izvlači mrtvu dlaku. Najviše se koristi za trimovanje kod oštrodlakih pasa, kao što su terijeri, šnauceri, goniči, mopsi, labradori i drugi.

Ručka je ergonomski oblikovana, blago zakrivljena za lakše rukovanje. U kombinaciji plave i crne boje. Na kraju ima rupu za kačenje- kad se ne koristi da se lakše odloži. Ima gumirani deo za palac, kako ne bi klizila iz ruke tokom rada. Na taj način lakše se i rasporedi pritisak na četku.

Ako je dlaka labava, veoma lako se skida i izvlači. Furminiranje i trimovanje nikako ne povređuje ljubimca. U zavisnosti od dela tela koji se četka, kao i od same rase pasa, koriste se različite četke- u ponudi imamo metalne furminatore, alat za trimovanje za velike rase, trimere srednje gustine, kao i dvostrane.

Takođe, kamen za trimovanje je čest izbor vlasnika pasa za lakše održavanje dlake. Redovno četkanje pomaže u periodu sezonskog menjanja dlake. Dlaka koja otpada golica i iritira ljubimca, zbog čega se stalno trlja o pod ili protresa kako bi zbacio višak dlake sa sebe.

Додатне информације

Тежина0,4 кг

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Groom Professional furminator za ljubimce“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button