Groom Professional dvostrana fleksi četka

1.800 RSD

Opis

Groom Professional dvostrana fleksi četka: još jedna sjajna sliker četka u našoj ponudi. Sa kratkim zupcima od 15mm, gusto raspoređenim. Četka je veoma lagana, sa fleksibilnom glavom koja se savija.

Ručka je ergonomski oblikovana. Udobnost garantuje minimum stresa za Vaše ruke i zglobove. Ne klizi iz ruku dok radite sa četkom zbog gumiranih delova. Fleksibilna glava omogućava lakše raščešljavanje zamršenih delova dlake. Dvostrana fleksi četka sa sliker zupcima je napravljena u kombinaciji plave i crne boje.

Idealna za duge i zamršene dlake, svojim zupcima omogućava uspešno raščešljavanje bez oštećenja vlasi. Lako se koristi i kod kratkodlakih ljubimaca. Zupci su blago zakrivljeni, ukupne dužine 15mm, napravljeni od nerđajućeg čelika.

Uputstvo za rad:
Duga dlaka – Nežno četkati, laganim, dugačkim pokretima, prelazeći preko krajeva dlake da bi se izbeglo njeno naelektrisavanje i lomljenje. Najbolje je četkati dlaku po slojevima. Počnite odozdo, tako što ćete horizontalno podeliti dlaku. Pridržavajte neočešljane delove slobodnom rukom. Zatim krenite ka gornjim redovima, stalno držeći zglob ruke u ispravljenom položaju, da bi se izbegao kontakt sa kožom psa.
Kovrdžava dlaka – Četkati u smeru rasta dlake, a zatim u suprotnom smeru, laganim, dugačkim pokretima. Ukoliko ljubimac ima gustu i kovrdžavu dlaku, preporučujemo Vam četku sa tvrđim zupcima od istog dobavljača.

Sliker četka je ukupnih dimenzija oko 20 x 5,5cm. Koristite je za svakodnevno češljanje- pogotovo u prelaznom periodu kada se menja dlaka.

Za bolji kvalitet dlake možete koristiti sprej za negu dlake ili sprej za rašćebavanje sa dodatim balzamom.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Groom Professional dvostrana fleksi četka“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

TopBack to Top Call Now Button