Groom Professional četka za raščešljavanje

1.400 RSD

Groom professional četka za raščešljavanje: nova četka u našoj ponudi. Za lakše uklanjanje čvorova i ućebanih delova krzna.

Опис

Groom professional četka za raščešljavanje: nova četka u našoj ponudi. Za lakše uklanjanje čvorova i ućebanih delova krzna.

Ručka je ergonomski oblikovana. Udobnost garantuje minimum stresa za Vaše ruke i zglobove. Ne klizi iz ruku dok radite sa četkom zbog gumiranih delova. Na prednjoj strane četke ima deo za oslanjanje palca za lakši rad. Na taj način ne smanjujete stisak četke, a možete sa jačim pritiskom četkati. Groom Professional četka za raščešljavanje je napravljena u kombinaciji plave i crne boje. Na dršci ima deo koji omogućava kačenje četke za lakše odlaganje u salonu.

Idealna za duge i zamršene dlake, svojim zupcima omogućava uspešno raščešljavanje. Ukoliko ljubimac ima finiju dlaku, možete ga češljati tako što ćete odvajati pramen po pramen na ruku i češljati. Zupci su napravljeni od nerđajućeg čelika, dužine 4cm, ima ih 9 ukupno.

Upozorenje: Zupci su izuzetno oštri tako da pažljivo koristite četku. Prilikom četkanja, slobodnom rukom držite pramen pri korenu, a četkajte od kraja dlake prema korenu u kratkim pokretima. Ne treba je koristiti svakodnevno. Ukoliko je budete koristili svakodnevno, vremenom ćete prorediti krzno Vašeg ljubimca. Za svakodnevno četkanje koristite sliker četku, a ovu četku koristite ako neke čvorove ne možete rešiti.

Za bolju negu možete koristiti i sprej za lakše raščešljavanje koji dolazi koncentrovano 1:15, ili sprej koji već dolazi spreman za upotrebu sa pumpicom. Takođe, koristite i regenerator posle šamponiranja, kako bi dlaka bila mekša i lakša za češljanje.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Groom Professional četka za raščešljavanje“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button