Groom Professional četka za pudle

1.300 RSD

Groom Professional četka za pudle: još jedna sjajna četka u ponudi Groom Professional-a. Namenjena posebno za pudle sa bogatim i gustim krznom.

Опис

Groom Professional četka za pudle: još jedna sjajna četka u ponudi Groom Professional-a. Namenjena posebno za pudle sa bogatim i gustim krznom.

Četka ima drvenu dršku koja je ergonomski oblikovana da odgovara u ruci. Zupci su od nerđajućeg čelika, ukupne dužine 6,5cm koji pomažu da stvorite dodatni volumen duž tela, na nogama ili na vrhu glave. Posebno dizajnirana za četkanje gustog i kovrdžavog krzna pudle.

Može se koristiti u svakodnevnoj rutini nege dlake, kao i prilikom uklanjanja manjih čvorova. Korisna je na izložbama kada želite dodatno da poradite na frizuri ljubimca. Takođe, pre šišanja ili trimovanja dlake, može Vam pomoći da je dodatno izvučete i podignete, te lepše ošišate ljubimca.

Groom Professional četka za pudle sa XL zupcima je samo jedna od četki koja Vam može pomoći u negi dlake pudle. Imamo u ponudi i različite sliker četke, češljeve sa kraćim zupcima ili pin četke koje kombinujete u zavisnosti od potrebe. Uz četkanje možete koristiti i sprej za rašćebavanje. Pogledajte u našoj ponudi i šampone za negu bele ili smeđe (crvene) dlake, kao i šampone sa dodatkom arganovog ulja za dodatnu mekoću dlake.

Groom Professional brzo postaje jedan od najprodavanijih brendova širom Evrope. Većina proizvoda je razvijana uzimajući u obzir određene specifičnosti rasa ili određenih problema koji se javljaju u grumingu. Tako da u svojoj ponudi imaju za svakog ljubimca po nešto.

 

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Groom Professional četka za pudle“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button