Grejna ploča 55x100cm

7.500 RSD

Grejna ploča 55x100cm: ploče namenjene za prasilišta. Pružaju dodatnu toplotu, naročito u zimskom periodu. U poslednje vreme se naročito koriste i prilikom odgoja štenadi.

Нема на залихама

Опис

Grejna ploča 55x100cm: ploče namenjene za prasilišta. Pružaju dodatnu toplotu, naročito u zimskom periodu. U poslednje vreme se naročito koriste i prilikom odgoja štenadi.

Grejna ploča 55x100cm je crvene boje, ivice su ojačane tvrdom plastikom. Radi na struju, 220V. Dužina strujnog kabla  je oko 1 m. Kabl je izolovan pri grejnoj ploči. Težina ploče je oko 4 kg. Ima ugrađen prekidač za paljenje- kao i podešavanje toplote u dva nivoa. Maksimalna potrošnja je 120W. Proizvedeno u Kini.

Odgoj prasadi se deli u nekoliko perioda, u zavisnosti od starosti prasadi. Prvih par dana nakon prašenja su najkritičniji period u odgoju prasadi. Razlozi za uginuće u ovom periodu su različiti: prignječenja, mala masa po porodu, slabo sisanje, kao i hladnoća. Prasad do sedam dana starosti nemaju regulisan sistem za termoregulaciju. Tako da njihova telesna temperatura zavisi od temperature prostora u kom borave. Bez grejanja u hladnom i zimskom periodu, prasad teško može da preživi. Zato se preporučuje korišćenje grejnih ploča, ili infra lampi.

U ponudi imamo i kućište za ic lampu prečnika 30cm. Ona ima prekidač, kao i mogućnost trošenja struje u dva nivoa. Ova lampa odgovara za sijalice do 250W jačine. Imamo i lampe užeg prečnika bez prekidača. One odgovaraju za sijalice do 175W jačine.

Додатне информације

Тежина4 кг

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Grejna ploča 55x100cm“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button