Akcija!

Grejač za dve pojilice sa termostatom

8.500 RSD

Grejač za dve pojilice sa termostatom: ugradni grejač koji je namenjen za automatske pojilice. Montira se na dovodnu vodnu cev. Visine 90cm.

Opis

Grejač za dve pojilice sa termostatom: ugradni grejač koji je namenjen za  pojilice. Dva izlaza sa strane odgovaraju za sve vrste pojilica.  Montira se na vodovodnu cev. Visine 90cm.

U periodu od maja do novembra ovaj grejač se ne mora uključivati u struju. Ali čim krene hladno vreme i prvi minusi, već se vidi njegova prednost. Jednostavno uključivanjem u struju i podešavanjem visine temperature na termostatu ne morate više razmišljati da ćete imati problem smrznute vode u pojilici. Termostat je ugrađen i ima na sebi digitalni displej koji pokazuje visinu temperature. Takođe, na sebi ima tastere +/-  za podešavanje.

Grejač je izolovan u metalnom kućištu- životinje ga ne mogu oštetiti. Ulaz za dovodnu vodnu cev je od dole. Od kućišta imaju dva izlaza-levo i desno za pojilice. Preporučuje se za automatske pojilice sa ventilom.

Dimenzije su: visina 90cm, ukupna širina oko 36cm (od kućišta grejača do pojilice je oko 13cm). Na sebi već ima ugrađen nosač sa mestom za dva tipla za lakše fiksiranje na zid.

Ima široku primenu kod odgoja svih vrsta životinja- goveda i konja, ovaca i koza, kao i svinja.

U ponudi imamo i pojilice sa ventilom- gusane sa jezičkom, gusane sa klik-klak ventilom, kao i model G51 koji je jako tražen. Naravno, možete i pojilice koje već koristite priključiti.

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Grejač za dve pojilice sa termostatom“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

TopBack to Top Call Now Button