Gnezdo za kokoške nosilje

7.000 RSD

Gnezdo za kokoške nosilje: sastoji se od 2 odeljenja. Napravljeno je od pocinkovanog metala. Dimenzije gnezda su okvirno 63 x 45 x 35cm

Опис

Gnezdo za kokoške nosilje: praktičan proizvod koji je neophodan domaćinstvu koje planira da gaji kokoške nosilje. Gnezdo se sastoji od 2 odeljenja. Napravljeno je od pocinkovanog metala.

Dimenzije gnezda su okvirno 63 x 45 x 35cm. Sastoji se iz dva dela, tako da dve kokoške mogu zajedno biti i ne smetati jedna drugoj. Pod gnezda je od meke žice. Postavljen je pod blagim nagibom. Tako da kad snese jaje, ono se otkotrlja napred gde se nalazi pregrada gde se sabiraju jaja. Kad treba da ih pokupite, lako podignete poklopac i uzmete jaja. Na ovaj način se jaja ne prljaju, a životinje ih ne mogu jesti. Na taj način smanjujete kanibalizam kod kokošaka. Takođe, ako imate problem sa svrakama ili vranama koje kradu jaja, na ovaj način ćete sprečiti i njih da kradu.

Gnedo za kokoške nosilje može biti unutra u kokošinjcu, ali pošto je napravljeno od pocinkovanog metala može biti postavljeno i negde spolja jer se neće oštetiti od kiše niti korozirati. Svakako naš savet je da gnezdo bude negde unutra jer kokoške vole mrak i tišinu kad žele da snesu jaje, te im na taj način ipak omogućite da im bude bolji i prirodniji ugođaj.

U ponudi za kokoške imamo i pojilice velike zapremine, kao i hranilice sa poklopcem. 

Brand

Ukal

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Gnezdo za kokoške nosilje“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button