Furminator za ljubimce metalni- veći

2.800 RSD

Furminator za ljubimce metalni- veći: efikasno rešenje za uklanjanje viška dlake. Lak za korišćenje. Napravljen od nerđajućeg čelika. Dimenzija 13×6.8cm.

Opis

Furminator za ljubimce metalni- veći: efikasno rešenje za uklanjanje viška dlake. Lak za korišćenje. Napravljen od nerđajućeg čelika. Dimenzija 13×6.8cm.

Furminator omogućava jednostavno uklanjanje mrtve dlake i poddlake. Ne oštećuje zdravu dlaku koja je na površini. Pogodan je za sve ljubimce nezavisno od dužine dlake koju imaju. Ako se redovno koristi kod kratkodlakih pasa i pasa sa srednjom dužinom dlake, ovaj furminator pomaže da dlaka bude sjajna i zdrava. Istovremeno smanjuje i linjanje. Posebno je pogodan za ljubimce sa oštrom dlakom, koja se ne može lako skinuti sliker četkom. Možete ga koristiti i prilikom četkanja mačaka, ako se mnogo linjaju. Naročito se preporučuje u proleće kada ljubimci menjaju zimsku dlaku.

Udobna ručka je savršeno izbalansirana i ergonomski oblikovana za vašu ruku. Pošto je napravljen od nerđajućeg čelika, lak je za održavanje i pranje. Zahvaljujući tome lako dezinfikujete furminator i ostavite ga na njegovo mesto do sledećeg korišćenja. Furminator za ljubimce metalni-veći je dimenzija 13 x 6.8cm. Širina glave-sečiva je 6.8 cm.

U ponudi imamo isti model furminatora- samo manji.

Ukoliko imate velikog ljubimca i ljubimce za jakom dlakom (čau-čau, haski, akita, ovčar..) onda umesto furminatora, možete pogledati i blaster do 2800W koji ima hladno duvanje, pa lakše ćete se rešiti mrtve dlake ukoliko je izduvate.

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Furminator za ljubimce metalni- veći“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

TopBack to Top Call Now Button