Furminator za ljubimce metalni- manji

2.400 RSD

Furminator za ljubimce metalni- manji: efikasno rešenje za uklanjanje viška dlake. Lak za korišćenje. Napravljen od nerđajućeg čelika. Dimenzija 13×4.5cm.

Опис

Furminator za ljubimce metalni- manji: efikasno rešenje za uklanjanje viška dlake. Lak za korišćenje. Napravljen od nerđajućeg čelika. Dimenzija 13×4.5cm.

Furminator omogućava jednostavno uklanjanje mrtve dlake i poddlake. Ne oštećuje zdravu dlaku koja je na površini. Pogodan je za sve ljubimce nezavisno od dužine dlake koju imaju. Ako se redovno koristi kod kratkodlakih pasa i pasa sa srednjom dužinom dlake, ovaj furminator pomaže da dlaka bude sjajna i zdrava. Istovremeno smanjuje i linjanje. Posebno je pogodan za ljubimce sa oštrom dlakom, koja se ne može lako skinuti sliker četkom. Možete ga koristiti i prilikom četkanja mačaka, ako se mnogo linjaju. Naročito se preporučuje u proleće kada ljubimci menjaju zimsku dlaku.

Udobna ručka je savršeno izbalansirana i ergonomski oblikovana za vašu ruku. Pošto je napravljen od nerđajućeg čelika, lak je za održavanje i pranje. Zahvaljujući tome lako dezinfikujete furminator i ostavite ga na njegovo mesto do sledećeg korišćenja. Furminator za ljubimce metalni-manji je dimenzija 13 x 4.5cm. Širina glave-sečiva je 4.5 cm.

U ponudi imamo i furminator koji je veći.

Ukoliko imate velikog ljubimca i ljubimce za jakom dlakom (čau-čau, haski, akita, ovčar..) onda umesto furminatora, možete pogledati i blaster do 2800W koji ima hladno duvanje, pa lakše ćete se rešiti mrtve dlake ukoliko je izduvate.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Furminator za ljubimce metalni- manji“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button