Furminator za ljubimce Kerbl-veći

2.700 RSD

Furminator za ljubimce Kerbl-veći: efikasno rešenje za uklanjanje viška dlake. Lak za korišćenje. Dimenzija 15 x 10cm.

Opis

Furminator za ljubimce Kerbl-veći: efikasno rešenje za uklanjanje viška dlake. Lak za korišćenje.

Furminator omogućava jednostavno uklanjanje mrtve dlake i poddlake. Ne oštećuje zdravu dlaku koja je na površini. Pogodan je za sve ljubimce nezavisno od dužine dlake koju imaju. Ako se redovno koristi kod kratkodlakih pasa i pasa sa srednjom dužinom dlake, ovaj furminator pomaže da dlaka bude sjajna i zdrava. Istovremeno smanjuje i linjanje. Posebno je pogodan za ljubimce sa oštrom dlakom, koja se ne može lako skinuti sliker četkom.

Udobna gumirana ručka je savršeno izbalansirana i ergonomski oblikovana za vašu ruku. Sa obe strane ručke postoje gumirani zarezi koji pomažu da Vam furminator ne ispadne iz ruku tokom rada. Boja furminatora je kombinacija pastelne zelene i sive boje.

Furminator za ljubimce Kerbl-veći je dimenzija 15 x 10cm. U ponudi imamo i njihov furminator manjih dimenzija.

Pogledajte u našoj ponudi i druge četke i češljeve koje imamo. Imamo i metalne furminatore, dostupni u dve veličine- manji i veći furminator. Za dugoglake rase predlažemo neku od pin četki- pogledajte model pin četku Show tech.

Ukoliko imate velikog ljubimca (čau-čau, haski, akita, ovčar..) onda umesto furminatora, možete pogledati i blaster do 2800W koji ima hladno duvanje, pa lakše ćete se rešiti mrtve dlake ukoliko je izduvate.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Furminator za ljubimce Kerbl-veći“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

TopBack to Top Call Now Button