Flaša za razmeravanje Wahl

570 RSD

Flaša za razmeravanje Wahl: dobar asistent i dodatna pomoć prilikom kupanja ljubimaca. Flaša namenjena prvenstveno za Wahl šampone i regenerator. Ukupna zapremina flaše je 1 litar.

Опис

Flaša za razmeravanje Wahl: dobar asistent i dodatna pomoć prilikom kupanja ljubimaca. Flaša namenjena prvenstveno za Wahl šampone i regenerator. Ukupna zapremina flaše je 1 litar.

Većina šampona i kozmetike za ljubimce dolazi u većim pakovanjima i to koncentrovano. Svaki šampon je neophodno rastvoriti sa vodom u preporučenom odnosu, kako biste izbegli potencijalne reakcije kože na kozmetiku- što Vaše, što Vašeg ljubimca. Svaki Wahl šampon je napravljen u obliku koncentrata. Stoga je neophodno pratiti instrukcije koje su dali tehnolozi prilikom proizvodnje, kao i profesionalni groomeri koji su kozmetiku testirali.

Ova Wahl flaša za razmeravanje je ukupne zapremine 1L. Na njoj imate obeleženo razmere 15:1- koja odgovara za šampone Wahl Aloe soothe, Diamond white ili Deep black, 32:1- koja odgovara za šampon Dirty Beastie, 64:1- koja odgovara za regenerator Easy groom. Do visine donje obeležene linije sipate željenu kozmetiku. Nakon toga sipate vodu do gore obeležene linije. Dobro promućkate pre upotrebe. Na vrhu flaše se nalazi pipa koju lako možete da povučete da otvorite i da pritisnete da zatvorite.

Flašica je napravljena od plastike. Možete je držati pored kade bez straha da će je ljubimac srušiti i polomiti. Preporuka je da šampone razređujete na manje količine (do 1L). Bolje je kad stoji kao koncentrat, nego razređen. Svakako do 1L je više nego dovoljna količina šampona za jedno kupanje.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Flaša za razmeravanje Wahl“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button