Fen za pse Blaster sa duplim motorom

33.000 RSD

Fen za pse blaster sa duplim motorom: Fen za brzo i lako izduvavanje vode iz dlake, kao i mrtve dlake. Na fenu imaju dva prekidača,kao i rotirajući potenciometar za podešavanje jačine motora. Crevo prečnika 50mm omogućava brz protok vazduha, a dolazi sa tri različita nastavka za lakši rad. Dolazi u beloj ili crnoj boji.

Nema na zalihama

Opis

Fen za pse blaster sa duplim motorom: Fen za brzo i lako izduvavanje vode iz dlake, kao i mrtve dlake. Na fenu imaju dva prekidača,kao i rotirajući potenciometar za podešavanje jačine motora. Crevo prečnika 50mm omogućava brz protok vazduha, a dolazi sa dva različita nastavka za lakši rad. Dolazi u beloj boji.

Jačina motora ovog fena je od 500-3600W- na fenu ima rotirajući točak-potenciometar, za lako podešavanje jačine po želji. Na fenu se nalazi prekidač uključeno/isključeno, kao i prekidač za dvostepeno podešavanje toplote. Temperatura ide od 20-60 stepeni Celzijusa. Težina pakovanja 8.2 kg.

Fen za pse blaster sa duplim motorom ima ručku na gornjem delu, pa se lako prenosi sa mesta na mesto. Ima četiri tačke oslonca-nogare, te se lako može namestiti. U ponudi imamo i držač za crevo blastera koji se lako fiksira za radnu površinu, a olakšava rad sa blasterom.

Napon uređaja je 220V. Ima dugačko kvalitetno crevo koje pruža protok vazduha od 25m/s-75m/s. Uz fen dolaze dva različita nastavka za lakši rad.

Prilikom korišćenja blastera obratite pažnju da redovno čistite filter na zadnjem delu fena. Redovnim čišćenjem filtera ćete produžiti i vek motora. Fen treba držati podalje od vode i vlažnog okruženja. Ne preporučuje se da deca rukuju njime.

Motor koristi karbonske četkice- imamo ih u ponudi. Pogledajte i našu ponudu različitih stolova za šišanje pasa. 

Za brže i kvalitetnije sušenje preporučujemo sprej za brže sušenje ljubimaca. Time ćete ubrzati rad za skoro 50% uštedeti vreme i sačuvati fen.

Dodatne informacije

Dostupne boje

,

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Fen za pse Blaster sa duplim motorom“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

TopBack to Top Call Now Button