Fen za pse blaster 2800W

16.900 RSD

Fen za pse blaster 2800W: Fen za brzo i lako izduvavanje vode iz dlake. Na fenu imaju dva prekidača,kao i rotirajući potenciometar za podešavanje jačine motora. Crevo prečnika 50mm omogućava brz protok vazduha, a dolazi sa tri različita nastavka za lakši rad.

Категорије: , Ознаке: ,

Опис

Fen za pse blaster 2800W: Fen za brzo i lako izduvavanje vode iz dlake. Na fenu imaju dva prekidača,kao i rotirajući potenciometar za podešavanje jačine motora. Crevo prečnika 50mm omogućava brz protok vazduha, a dolazi sa tri različita nastavka za lakši rad. Dolazi u plavoj boji.

Jačina motora ovog fena je od 1400-2800W- na fenu ima rotirajući točak-potenciometar, za lako podešavanje jačine po želji. Na fenu se nalazi prekidač uključeno/isključeno, kao i prekidač za dvostepeno podešavanje toplote. Temperatura ide od 20-65 stepeni Celzijusa.

Fen za pse blaster 2800W ima ručku na gornjem delu, pa se lako prenosi sa mesta na mesto. Ima četiri tačke oslonca-nogare, te se lako može namestiti i na stalak za fen. U ponudi imamo i držač za crevo blastera koji se lako fiksira za radnu površinu, a olakšava rad sa blasterom.

Napon uređaja je 220V. Ima dugačko kvalitetno crevo koje pruža protok vazduha od 25m/s-65m/s. Uz fen dolaze tri različita nastavka za lakši rad. Na crevu se nalaze plastični prstenovi koji omogućavaju da fiksirate nastavke na crevo, kao i crevo za blaster.

Prilikom korišćenja blastera obratite pažnju da redovno čistite filter na zadnjem delu fena. Redovnim čišćenjem filtera ćete produžiti i vek motora. Fen treba držati podalje od vode i vlažnog okruženja. Ne preporučuje se da deca rukuju njime. Motor koristi karbonske četkice- imamo ih u ponudi.

U ponudi imamo i stalak za fen koji ima točkiće koji omogućavaju lako kretanje kroz salon i oko stola prilikom rada. Takođe, u ponudi imamo i različite stolove za šišanje pasa. 

Za brže i kvalitetnije sušenje preporučujemo sprej za brže sušenje ljubimaca. Time ćete ubrzati rad za skoro 50% uštedeti vreme i sačuvati Fen.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Fen za pse blaster 2800W“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button