Fen za ljubimce Super Cyclone

19.900 RSD 35.900 RSD

Fen za ljubimce Super Cyclone: novo u našoj ponudi. Sjajan fen sa jednim motorom, koji svojim karakteristikama ume da nadmaši mnoge konkurentne fenove. Fen za brzo i lako izduvavanje vode iz dlake

Шифра производа: - Категорија: Ознаке: , , , , , , ,

Опис

Fen za ljubimce Super Cyclone: novo u našoj ponudi. Sjajan fen sa jednim motorom, koji svojim karakteristikama ume da nadmaši mnoge konkurentne fenove. Fen za brzo i lako izduvavanje vode iz dlake. Na fenu ima dvostepeni prekidač, kao i rotirajući potenciometar za podešavanje jačine motora. Crevo prečnika 50mm omogućava brz protok vazduha, a dolazi sa tri različita nastavka za lakši rad. Dolazi u zelenoj mint boji.

Jačina ovog fena je maksimalnih 2600W- na fenu ima rotirajući točak-potenciometar, za lako podešavanje jačine po želji. Na fenu se nalazi dvostepeni prekidač- za hladno i toplo duvanje . Temperatura ide do 50 stepeni Celzijusa. Zapremina vazduha je 6 m3/min. Težina fena je oko 5 kg.

Fen za ljubimce Super Cyclone ima ručku na gornjem delu, pa se lako prenosi sa mesta na mesto. Ima četiri tačke oslonca-nogare, te se lako može namestiti i na stalak za fen. U ponudi imamo i držač za crevo blastera koji se lako fiksira za radnu površinu, a olakšava rad sa fenom.

Napon uređaja je 220V. Ima dugačko kvalitetno crevo koje se produži do maksimalnih 3m dužine u toku rada. Inače je dugačko 70cm. Crevo se lako namešta na fen. Na delu gde se drži ima zaštitu od neoprena za lakše prianjanje uz ruku.

Proizvodi Shernbao

Додатне информације

model

fen, fen sa stalkom

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Fen za ljubimce Super Cyclone“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button