Električni sto za šišanje pasa 116x60cm

77.000 RSD

Električni sto za šišanje pasa 116×60 cm

Нема на залихама

Опис

Električni sto za šišanje pasa 116x60cm:  profesionalni električni sto sa podešavanjem visine. Ima neklizajuću podlogu. Samo lično preuzimanje u Sremskoj Mitrovici.

Visina se može podešavati od 35 do 115 cm. Dimenzije stola su 116 x 60 cm. Boja gume, odnosno neklizajuće podloge je crna. Metalni delovi na stolu su urađeni od nerđajućeg čelika 304. Ima četiri nogare- četiri tačke oslonca sa gumom na završetku tako da ne oštećuje pod.

Električni sto za šišanje pasa 116x60cm se isporučuje sa podesivim kontrolnim ramom i prekidačem za pokretanje stola. Uz njega dolazi i čvrst stalak od nerđajućeg čelika sa držačem za vezivanje ljubimaca. Preporučujemo korišćenje ovog stola ukoliko opremate salon za negu kućnih ljubimaca. Za srednje i velike rase pasa se vidi njegova korisnost- jednostavno spustite sto nisko kako bi se ljubimac popeo. Zatim podesite visinu koja Vam odgovara spram ljubimca. Nemate potrebu da podižete kuce koje su veće težine, te olakšavate sebi posao.

Pošto je težak 55kg neto, odnosno oko 60kg u pakovanju moguće je samo lično preuzimanje u Sremskoj Mitrovici.

Pored električnog stola, u ponudi imamo i hidraulične stolove- pravougaoni 90x60cm, ili okrugli prečnika 70cm. Takođe, nudimo i mehaničke stolove- manjih dimenzija 80x50cm ili veće 116x60cm. Pored stolova, jedan od traženijih proizvoda je i fen za kućne ljubimce- blaster sa jednom ili sa dve motorne jedinice. Kako biste se lakše koristili, preporučujemo ujedno i korišćenje stalka za fen.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Električni sto za šišanje pasa 116x60cm“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button