Električni sto za šišanje kućnih ljubimaca

76.000 RSD

Električni sto za šišanje kućnih ljubimaca: profesionalni električni sto sa podešavanjem visine. Ima neklizajuću podlogu.

Опис

Električni sto za šišanje kućnih ljubimaca: profesionalni električni sto sa podešavanjem visine. Ima neklizajuću podlogu.

Visina se može podešavati od 25 do 95 cm. Dimenzije stola su 125 x 65 cm. Boja gume, odnosno neklizajuće podloge je crna. Metalni delovi na stolu su urađeni od nerđajućeg čelika 304. Ima četiri nogare- četiri tačke oslonca sa gumom na završetku tako da ne oštećuje pod. Ram je čvrst, jak, napravljen od gvožđa i ofarban u belu boju. Podloga se može vaditi iz rama čime je omogućeno lakše održavanje.

Električni sto za šišanje kućnih ljubimaca se isporučuje sa prekidačem za pokretanje stola. Imaju dve papučice za podešavanje gore/dole. Uz njega dolazi i čvrst stalak od nerđajućeg čelika sa držačem za vezivanje ljubimaca. Preporučujemo korišćenje ovog stola ukoliko opremate salon za negu kućnih ljubimaca. Za srednje i velike rase pasa se vidi njegova korisnost- jednostavno spustite sto nisko kako bi se ljubimac popeo. Zatim podesite visinu koja Vam odgovara spram ljubimca. Nemate potrebu da podižete kuce koje su veće težine, te olakšavate sebi posao. Takođe, trpi težine do 120kg.

Pored električnog stola, u ponudi imamo hidraulični sto okrugli prečnika 70cm ili pneumatski prečnika 60cm. Takođe, nudimo i mehaničke stolove- manjih dimenzija 80x50cm ili veće 116x60cm. Pored stolova, jedan od traženijih proizvoda je i fen za kućne ljubimce- blaster sa jednom ili sa dve motorne jedinice.

Bruto težina: 60 kg

Lično preuzimanje u Sremskoj Mitrovici

 

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Električni sto za šišanje kućnih ljubimaca“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button