Električni pastir- solarna stanica

34.500 RSD

Električni pastir- solarna stanica: nov proizvod u našoj ponudi! Sve opremljeno u jednom proizvodu za započinjanje električne ograde. Pastir, solarni panel i baterija od 12V- spakovani zajedno.

Опис

Električni pastir- solarna stanica: nov proizvod u našoj ponudi! Sve opremljeno u jednom proizvodu za započinjanje električne ograde. Pastir, solarni panel i baterija od 12V- spakovani zajedno.

Specifikacija: baterija 12V- 12Ah, uskladištena energija: 0,65J, voltaža: 11000V, solarni panel 10W, u idealnim uslovima pokriva dužine ograda 8000m, u uslovima jake vegetacije oko 1000m.

Instalacija: pre prve upotrebe, neophodno je napuniti bateriju. Uz proizvod dobijate adapter za struju 230V da napunite bateriju dovoljno za prvo korišćenje. Kada punite bateriju- bitno je da je pastir unutra, odnosno da panel nije na Suncu. Pastir nameštate tako da na crveni izlazni deo kačite kabl sa viljuškom na kraju- koja se kači na ogradu. Na crni, odnosno zeleni deo kačite kabl koji se povezuje sa uzemljenjem. Šipku za uzemljenje dobijate u paketu. Bitno je da je zakopate u vlažnu zemlju što dublje. Pastir postavite u delu gde nema rizika od požara. Pozadi pastira imate udubljenje za stub da možete pričvrstiti stanicu. Proizvod ne sme stajati direktno na zemlji. Bitno je da solarni panel bude okrenut prema jugu. Dodatna podešavanja panela pogledajte u uputstvu. Pastir ima ugrađen regulator solarnog punjenja.

Nakon povezivanja i postavljanja, električni pastir- solarna stanica je spremna za rad. Na sebi ima dugme za paljenje. Nakon sekunde, treba da čujete pulsirajući zvuk. Takođe, upaliće se LED indikator napunjenosti baterije. Kada sija čisto zeleno, baterija je napunjena od 40-100%. Kada sija naizmenično zeleno/crveno, baterija je napunjena 20-40% i ovo je prvi signal da je potrebno da napunite bateriju dodatno. Kada sija crveno, baterija je puna manje od 20% i lako može prestati da radi. Pastir radi prvenstveno preko panela. Kada je mrak- troši zalihe iz baterije.

Brand

Ukal

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Električni pastir- solarna stanica“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button