Električni gonič Hotshot Plus

4.900 RSD

Električni gonič Hotshot Plus: gonič sa ugrađenim automatskim prekidačem. Ima kućište od tvrde crne plastike. Radi na baterije 2 x 1,5V- ne dolaze sa aparatom.

Категорија: Ознаке: , ,

Опис

Električni gonič Hotshot Plus: gonič sa ugrađenim automatskim prekidačem. Ima kućište od tvrde crne plastike. Radi na baterije 2 x 1,5V- ne dolaze sa aparatom.

Električni goniči se sve više koriste prilikom utovara ili istovara životinja. Tradicionalne metode kao što su pravljenje buke, prskanje vodom, korišćenje tvrdih predmeta nekako više nisu toliko u opticaju. Ranije su goniči bili i skuplji, ali danas ne predstavljaju toliki udarac na budžet gazdinstva.

Električni gonič Hotshot Plus ima automatski ugrađen prekidač, tako da u dodiru sa životinjom pecne na 2 sekunde, i prekine. Dovoljno da životinja odreaguje i pokrene se. Na ovaj način štedite i baterije. Napravljen je od tvrde crne plastike, sa oblikovanom ručkom.

Naša preporuka je svakako, da nakon korišćenja izvadite baterije iz goniča, a pritiskom goniča u zemlju pustite da izađe zaostala struja, kako ne biste slučajno opržili sebe ili nekog drugog.

Goniče ne treba koristiti često, radi dobrobiti životinje. Ovaj gonič je namenjen za sve vrste tovnih životinja- ovce, goveda, svinje.. Ukoliko je moguće, preporučujemo da koristite klapalice za izazivanje buke, teralice sa štapom, ili plastične table za tovar tovljenika- manje ili veće zavisno od koridora koji ste napravili.

U ponudi imamo i druge goniče- najprodavaniji model je Kawe koji ima dva modela, sa automatskim prekidačem i bez automatskog prekidača. Takođe, imamo u ponudi goniče sa savitljivim štapom- model sa punjačem i litijum baterijom, kao i model na baterije od 1,5V. 

 

Brand

Ukal

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Električni gonič Hotshot Plus“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button