Električni gonič HAUPTNER

9.000 RSD

Električni gonič HAUPTNER: gonič sa ugrađenim automatskim prekidačem. Ima kućište od tvrde crne plastike. Radi na baterije- dolaze sa aparatom.

Opis

Električni gonič HAUPTNER: gonič sa ugrađenim automatskim prekidačem. Ima kućište od tvrde crne plastike. Radi na baterije- dolaze sa aparatom.

Električni goniči se sve više koriste prilikom utovara ili istovara životinja. Tradicionalne metode kao što su pravljenje buke, prskanje vodom, korišćenje tvrdih predmeta nekako više nisu toliko u opticaju. Ranije su goniči bili i skuplji, ali danas ne predstavljaju toliki udarac na budžet gazdinstva.

Električni gonič hauptner ima automatski ugrađen prekidač, tako da u dodiru sa životinjom pecne na 2 sekunde, i prekine. Dovoljno da životinja odreaguje i pokrene se. Na ovaj način štedite i baterije. Napravljen je od tvrde crne plastike, sa oblikovanom ručkom.

Uz gonič dolazi plastična zaštita za elektrode, za lakše skladištenje goniča. Naša preporuka je svakako, da nakon korišćenja izvadite baterije iz goniča, a pritiskom goniča u zemlju pustite da izađe zaostala struja, kako ne biste slučajno opržili sebe ili nekog drugog.

Goniče ne treba koristiti često, radi dobrobiti životinje. Ovaj gonič je namenjen za sve vrste tovnih životinja- ovce, goveda, svinje.. Ukoliko je moguće, preporučujemo da koristite klapalice za izazivanje buke, teralice sa štapom, ili plastične table za tovar tovljenika- manje ili veće zavisno od koridora koji ste napravili.

U ponudi imamo i Kerbl goniče- najprodavaniji model je Kawe koji ima dva modela, sa automatskim prekidačem i bez automatskog prekidača. Takođe imamo u ponudi i goniče sa savitljivim štapom- model sa punjačem i litijum punjivom baterijom, kao i model na baterije.

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Električni gonič HAUPTNER“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

TopBack to Top Call Now Button