Elastična traka za životinje 7,5cm x 4,5m

250 RSD

Elastična traka za životinje 7,5cm x 4,5m: traka namenjena za brigu i negu oko skočnih zglobova, kao i za fiksiranje obloga na delovima tela po potrebi. Debljina trake je 7,5cm. Kolut je dužine 4,5m. U plavoj i zelenoj boji. Prodaju se na komad.

Нема на залихама

Категорије: , Ознаке: , , ,

Опис

Elastična traka za životinje 7,5cm x 4,5m: traka namenjena za brigu i negu oko skočnih zglobova, kao i za fiksiranje obloga na delovima tela po potrebi. Debljina trake je 7,5cm. Kolut je dužine 4,5m.

Elastična traka za životinje je jaka, veoma je izdržljiva i ne puca. Koristi se bez dodatnih kopči za fiksiranje. Samolepljiva je, što dodatno olakšava korišćenje. Ne kliza po koži, i ne lepi se za dlake. Lako se postavlja čak i na teže dostupnim mestima. Teško se cepa po dužini, nešto lakše se cepa uspravno. Preporučuje se korišćenje makaza za sečenje trake.

Omogućava koži da diše prilikom zarastanja rana, ukoliko se koristi za dodatno fiksiranje. U ponudi imamo i plavi sprej koji pruža negu i zaštitu za delove tela koji trpe veliki stres, kao što su skočni zglobovi. Ali i pomaže brzo zarastanje rana, kao i lakše formiranje kožnih ćelija. Takođe, imamo u ponudi i tar pastu (bukov katran) koji pomaže bolju negu kopita i papaka.

Pravilna nega kopita je izuzetno važna za životinje. One koje provode više vremena u štali, ne troše se toliko u šetnji. Mogu imati problema, ako im redovno ne sređujete kopita. Za lakše održavanje, mogu Vam pomoći abrazivni diskovi (veće ili manje gustine, kao i naš najprodavaniji standardni disk), turpije (sa finom i grubljom stranom), kao i kopitni noževi kojima ćete lakše obraditi kopito.

U ponudi imamo u dve boje: u plavoj ili zelenoj boji. Prilikom naručivanja preko našeg web shop-a, slobodno u napomeni možete napisati koju boju biste želeli. Prodaju se na komad. U ponudi imamo i elastične trake koje su 10cm debljine.

Avita Poljska

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Elastična traka za životinje 7,5cm x 4,5m“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button