Elastična traka za životinje 10cm x 4,5m

300 RSD

Elastična traka za životinje 10cm x 4,5m: traka namenjena za brigu i negu oko skočnih zglobova, kao i za fiksiranje obloga na delovima tela po potrebi. Debljina trake je 10cm. Kolut je dužine 4,5m. Dostupna u crvenoj, plavoj ili zelenoj boji.

Opis

Elastična traka za životinje 10cm x 4,5m: traka namenjena za brigu i negu oko skočnih zglobova, kao i za fiksiranje obloga na delovima tela po potrebi. Debljina trake je 10cm. Kolut je dužine 4,5m. U ponudi je u više boja.

Elastična traka za životinje je jaka, veoma je izdržljiva i ne puca. Koristi se bez dodatnih kopči za fiksiranje. Samolepljiva je, što dodatno olakšava korišćenje. Ne kliza po koži, i ne lepi se za dlake. Lako se postavlja čak i na teže dostupnim mestima. Teško se cepa po dužini, nešto lakše se cepa uspravno. Preporučuje se korišćenje makaza za sečenje trake.

Omogućava koži da diše prilikom zarastanja rana, ukoliko se koristi za dodatno fiksiranje. U ponudi imamo i plavi sprej koji pruža negu i zaštitu za delove tela koji trpe veliki stres, kao što su skočni zglobovi. Ali i pomaže brzo zarastanje rana, kao i lakše formiranje kožnih ćelija. Takođe, imamo u ponudi i tar pastu (bukov katran) koji pomaže bolju negu kopita i papaka.

Pravilna nega kopita/papaka je izuzetno važna za životinje. One koje provode više vremena u štali, ne troše se toliko u šetnji. Mogu imati problema, ako im redovno ne sređujete kopita/papke. Za lakše održavanje, mogu Vam pomoći abrazivni diskovi (veće ili manje gustine, ili najprodavaniji standard disk), turpije (sa finom i grubljom stranom), kao i kopitni noževi kojima ćete lakše obraditi kopito.

U ponudi imamo u tri boje: u crvenoj, plavoj ili zelenoj boji. Prilikom naručivanja preko našeg web shop-a, možete u napomeni napisati koju boju biste želeli. Prodaju se na komad. Takođe, imamo i elastične trake koje su debljine 7,5cm.

Avita Poljska

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Elastična traka za životinje 10cm x 4,5m“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

TopBack to Top Call Now Button