Dvostruko pulsaciono crevo PVC

350 RSD

Dvostruko pulsaciono crevo PVC: crevo namenjeno za korišćenje u mašinskoj muži. Napravljeno od PVC-a. Jednako postojano crevo i na niskim i na visokim temperaturama. Cena po metru. Dimenzije 2x7x13mm.

Опис

Dvostruko pulsaciono crevo PVC: crevo namenjeno za korišćenje u mašinskoj muži. Napravljeno od PVC-a. Jednako postojano crevo i na niskim i na visokim temperaturama. Dimenzija 2x7x13mm.

Ovo crevo se sastoji od dva spojena creva. Na oba creva unutrašnji prečnik je 7mm, a spoljašnji prečnik je 13mm. Dvostruko pulsaciono crevo je podjednako bitan deo za mašinsku mužu, kao i mlečna creva, vakum creva, sisne gume i ostalo. Neophodno je odabrati crevo koje je dovoljno elastično, gipko, ali i lako za održavanje i pranje.

Dvostruko puslaciono crevo PVC se postavlja od gornjeg dela mlekosabirnika do pulsatora. Broj dvostrukih promena u minuti se naziva pulsacija. Pulsatori uglavnom šalju 45-60 pulsacija u minuti. Promenama normalnog pritiska i podpritiska se omogućava promena takta muže i takta masaže. Uglavnom odnos taktova je 1:1 ili 1:2.

Održavanje i kontrola je svakodnevan i kontinuiran posao. Provera da ne postoje pukotine na crevu, kao i osluškivanje pravilnog rada pulsatora je deo svakodnevne rutine. Obavezno radite proveru povezanosti sa pulsatorom i mlekosabirnikom. Periodično perite sa deterdžentom namenjenim za ovu opremu. Periodično vršite i zamenu creva novim. Redovna kontrola opreme će produžiti vek opreme. Ali i zaštiti Vaše životinje od nepotrebnog stresa izazvanog korišćenjem nepravilne opreme.

U ponudi imamo glavno vakum crevo, mlečna creva, kao i kratka pulsaciona creva. Takođe možemo da ponudimo i različite sisne gume. Od našeg domaćeg proizvođača, imamo u ponudi i deterdžent za pranje opreme, kao i različite proizvode za negu vimena pre i posle muže.

Dvostruko pulsaciono crevo PVC dolazi u pakovanju od 25m. Prodaje se na metar. Cena se odnosi na metar. U ponudi imamo i dvostruko pulsaciono crevo gumeno (2x7x14mm).

Avita Poljska

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Dvostruko pulsaciono crevo PVC“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button