Dvostruka fleksi četka Moser

1.950 RSD

Dvostruka fleksi četka Moser: ova fleksi četka je napravljena da olakša češljanje i smanji neprijatnost životinjama. Jedinstveni dizajn vam nudi i tvrđu i mekšu četku u jednoj.

Нема на залихама

Категорија: Ознаке: ,

Опис

Dvostruka fleksi četka Moser: ova fleksi četka je napravljena da olakša češljanje i smanji neprijatnost životinjama. Jedinstveni dizajn vam nudi i tvrđu i mekšu četku u jednoj.

Mekša strana ima sivi podložak i preporučuje se za kratke dlake. Tvrđa strana ima crni podložak i preporučuje se za češljanje duge dlake. Zahvaljujući ergonomski oblikovanoj ručki i elastičnoj glavi, dvostruka fleksi četka Moser garantuje minimum stresa za vaše ruke i zglovobe. Ujedno daje maksimalnu efikasnost pri uklanjanju čvorova i zamršene dlake. Alat koji bi svaki salon za šišanje pasa trebalo da ima! Ručka je presvučena gel uloškom koji se ugiba spram Vaših prstiju te savršeno odgovara za svakoga. Boja četke je kombinacija zelene i sive boje.

Uputstvo za rad:
Duga dlaka – Nežno četkati, laganim, dugačkim pokretima, prelazeći preko krajeva dlake da bi se izbeglo njeno naelektrisavanje i lomljenje. Najbolje je četkati dlaku po slojevima. Počnite odozdo, tako što ćete horizontalno podeliti dlaku. Pridržavajte neočešljane delove slobodnom rukom. Zatim krenite ka gornjim redovima, stalno držeći zglob ruke u ispravljenom položaju, da bi se izbegao kontakt sa kožom psa.
Kovrdžava dlaka – Četkati u smeru rasta dlake, a zatim u suprotnom smeru, laganim, dugačkim pokretima.
Oštra dlaka – Četkati dlaku u smeru rasta, a zatim po potrebi i u smeru suprotnom od rasta dlake, kako bi se uklonili čvorovi zamršene dlake.

Da biste sprečili stvaranje čvorova i ućebavanje dlake, psa je potrebno redovno kupati, koristiti regeneratore i svakodnevno četkati. U ponudi imamo od istog proizvođača i dvostranu četku sa dva tipa zubaca.

Додатне информације

Тежина0,5 кг

Brand

Moser pet

Brend Moser renomiranog proizvodjaca Wahl. Ergonomski oblik pribora za grooming. Kvalitet i garancija.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Dvostruka fleksi četka Moser“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button