Držač alata Groom Professional

2.900 RSD

Držač alata Groom Professional: organizer koji je neophodan u svakom salonu. Dimenzija 18 x 18 x 5cm. Odgovara za stubove dimenzija 25 x 25mm.

Опис

Držač alata Groom Professional: organizer koji je neophodan u svakom salonu. Dimenzija 18 x 18 x 5cm. Odgovara za stubove dimenzija 25 x 25mm.

Radom za stolom uvek Vam trebaju neke makaze dodatno, četka ili klešta za nokte. Ovo je dodatak koji bi trebao biti obavezan na svakom grooming stolu. Lagan je, napravljen od plastike, ali izdržljiv. Crne je boje sa sjajnim odrazom. Trajaće Vam dugo jer se lako čisti i održava.

Držač alata Groom Professional ima nekoliko odeljaka. Na njemu se nalaze sedam rupa za makaze. Na taj načih ih sigurno možete odložiti bez bojazni da će Vam pasti na pod sa stola ili da će ljubimac možda da ih dohvati. Takođe, imaju i dve šire rupe za četke. Ove rupe su šuplje. Na držaču ima deo dimenzija 17.5 x 7.2cm koji ima dno i na njega možete spustiti mašinicu, trimer ili nešto dodatno dok radite- puder za uši ili stipsu da zaustavite manja krvarenja.

Na držaču ima šupljina u centru, unutrašnjih dimenzija 25 x 25mm sa dodatnim šarafom kako biste držač fiksirali uz stub, odnosno držač za sto sa okovratnikom. Na ovaj način držač alata nameštate na visinu koja Vama odgovara u radu.

U ponudi imamo širok izbor makaza za šišanje ljubimaca- pogledajte ovde.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Držač alata Groom Professional“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button