Doggyman bela četka velika 11.5x6cm

2.150 RSD

Doggyman bela četka velika 11.5x6cm: najtraženiji model sliker četki za izložbene pse.

Категорија: Ознаке: , ,

Опис

Doggyman bela četka velika 11.5x6cm: najtraženiji model sliker četki!

Plastična četka, sa zupcima sigurno pričvršćenim u jastuče koje se ugiba sa svakim prelaskom preko dlake. Jaki zupci koji efikasno uklanjaju mrtvu dlaku, veoma su dugotrajni i ne lome se.

Doggyman bela četka velika 11.5x6cm ima jastuče večih dimenzija, u odnosu na druge doggyman četke. Ručka je izlivena iz jednog dela. Najčešće se koristi kod velikih rasa pasa. Posebno se preporučuje za izložbene pse. Omogućava lako i brzo četkanje.

Proizvodi Transgroom Belgija, četka težine oko 200g.

U ponudi imamo iste doggyman bele četke samo u manjim dimenzijama- malu četku dimenzija 8×3 cm, kao i srednju četku dimenzija 10×4 cm.Takođe, u ponudi imamo i druge modele sliker četki, koje imaju zaobljeniju glavu- sliker četka tuffer than tangles sa mekim 2,2cm zupcima i čvrstim zupcima 2,2cm. Za bolju negu možete koristiti i sredstvo u spreju  koje omogućava lakše raščešljavanje.

Od ostalog, u ponudi imamo i šampone (jedan od traženijih šampona za izložbene pse je wahl diamond white šampon namenjen za bele pse ), regeneratore (pogledajte wahl easy groom), kao i stolove za lakši rad sa ljubimcem- možete pogledati model 80x50cm ili pogledajte električni sto.

 

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Doggyman bela četka velika 11.5x6cm“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button