Dirty dogs- šampon za ljubimce

1.500 RSD 4.800 RSD

Dirty dogs- šampon za ljubimce: namenjen za sve rase pasa i mačaka. Koncentrovan je, rastvara se 1:20.

Шифра производа: - Категорија:

Опис

Dirty dogs- šampon za ljubimce: namenjen za sve rase pasa i mačaka. Koncentrovan je, rastvara se 1:20.

Groom Professional brzo postaje jedan od najprodavanijih brendova širom Evrope. Šamponi su svakako jedni od glavnih pokretača ovog brenda. Proizvedeni su u Velikoj Britaniji. U proizvodnji su korišćeni najkvalitetniji sastojci. Većina šampona je razvijana uzimajući u obzir određene specifičnosti rasa ili određenih problema koji se javljaju u pet grooming-u. Tako da u svojoj ponudi imaju za svakog ljubimca po nešto.

Dirty dogs- šampon za ljubimce ne samo da skida prljavštinu sa dlake, nego i skida masnoću koja je posebno svojstvena za ljubimce sa poddlakom i gustom dlakom. Očistiće dlaku i krzno od prljavštine i dodatno će dlaci vratiti volumen i lakoću za oblikovanje. Ima prijatan voćkast miris, tako da ćete biti oduševljeni novim mirisom Vašeg ljubimca. U salonima je često korišćen za prvo šamponiranje jer efikasno skida prljavštinu i višak dlake koja još nije otpala (pogotovo ko kratkodlakih oštrodlakih rasa).

Izuzetno je koncentrovan. Razblažuje se u razmeri 1:20 ( 1 mera šampona na 20 mera vode). Obavezno koristiti razblažen. Ne nanositi na suvu dlaku. Obavezno dobro isprati nakon korišćenja. Paziti da šampon ne dođe u kontakt sa očima i ušima. Ako do kontakta dođe, isperite čistom mlakom vodom. Za lakše korišćenje, nabavite pumpicu za balon od 4L.

Pogledajte u našoj ponudi- kolonjske vode (parfem) za ljubimce. Idealne su za korišćenje između dva kupanja, kad želite da osvežite miris Vašeg ljubimca.

Додатне информације

Veličina

4 L, 450ml

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Dirty dogs- šampon za ljubimce“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button