DezynaDog sliker četka bela

1.200 RSD

DezynaDog sliker četka bela: nova sliker četka u našoj ponudi. Sa kratkim zupcima od 13mm, gusto raspoređenim. Četka je veoma lagana, sa blago zakrivljenom glavom.

Категорија: Ознаке: , ,

Опис

DezynaDog sliker četka bela: nova sliker četka u našoj ponudi. Sa kratkim zupcima od 13mm, gusto raspoređenim. Četka je veoma lagana, sa blago zakrivljenom glavom.

Četka je bele boje. Blago zakrivljeni deo za četkanje omogućava lakše raščešljavanje zamršenih delova dlake.

Idealna za svakodnevno četkanje. Odgovara za duge i zamršene dlake, svojim zupcima omogućava uspešno raščešljavanje bez oštećenja vlasi. Lako se koristi i kod kratkodlakih ljubimaca.  Ukoliko ljubimac ima finiju dlaku, možete ga češljati tako što ćete odvajati pramen po pramen na ruku i češljati. Zupci su blago zakrivljeni, ukupne dužine 13mm, napravljeni od nerđajućeg čelika. Ukoliko ljubimac ima gustu i kovrdžavu dlaku, preporučujemo Vam četku sa tvrđim zupcima. Od istog proizvođača, imamo i sliker četku sa mekim zupcima.

Sliker četka ima jastuče sa iglicama dimenzija oko 8 x 3,5cm. Dimenzija glave četke 10 x 5,5cm. Jastuče je sive boje, mekano, ugiba se prilikom češljanja. Preporučuje se najviše za raščešljavanje posle kupanja, uz sušenje fenom. U tom slučaju je obavezno dobro osušite posle. Mada idealna je i za svakodnevno češljanje- pogotovo u prelaznom periodu kada se menja dlaka.

Pogledajte novu četku u našoj ponudi- sliker četka sa kratkim zupcima sa patent dugmetom za lakše čišćenje četke.

Za bolju negu možete koristiti i sprej za lakše raščešljavanje koji dolazi koncentrovano 1:15, ili sprej koji već dolazi spreman za upotrebu sa pumpicom.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „DezynaDog sliker četka bela“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button