Coconut moisturising- šampon za ljubimce

1.200 RSD 3.600 RSD

Coconut moisturising- šampon za ljubimce: namenjen za rase pasa sa osetljivom i suvom kožom. Rastvara se u razmeri 1:10.

Opis

Coconut moisturising- šampon za ljubimce: namenjen za rase pasa sa osetljivom i suvom kožom. Rastvara se u razmeri 1:10.

Groom Professional brzo postaje jedan od najprodavanijih brendova širom Evrope. Šamponi su svakako jedni od glavnih pokretača ovog brenda. Proizvedeni su u Velikoj Britaniji. U proizvodnji su korišćeni najkvalitetniji sastojci. Većina šampona je razvijana uzimajući u obzir određene specifičnosti rasa ili određenih problema koji se javljaju u grumingu. Tako da u svojoj ponudi imaju za svakog ljubimca po nešto.

Coconut moisturising- šampon za ljubimce je namenjen za ljubimce sa osetljivom kožom. Veoma efikasno ukljanja nečistoće sa dlake. Sadrži ulje kokosa koje utiče na mekoću dlake, smanjuje pojavu peruti i ostavlja osvežavajući miris kokosa. Idealan je za uposlene salone za negu ljubimaca, jer je čest izbor za svakodnevno šamponiranje. Čest je izbor vlasnika za kućne ljubimce, ukoliko planirate da ih češće kupate.

Šampon je koncentrovan. Razblažuje se u razmeri 1:10 ( 1 mera šampona na 10 mera vode). Obavezno koristiti razblažen. Ne nanositi na suvu dlaku. Obavezno dobro isprati nakon korišćenja. Paziti da šampon ne dođe u kontakt sa očima i ušima. Ako do kontakta dođe, isperite čistom mlakom vodom.

Pogledajte u našoj ponudi šampon sa arganovim uljem. Ne isušuje kožu, a regeneriše dlaku i vraća joj sjaj.

Dodatne informacije

Veličina

4 L, 450ml

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Coconut moisturising- šampon za ljubimce“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

TopBack to Top Call Now Button