Акција!

Čobanska kuka

Original price was: 1.100 RSD.Current price is: 990 RSD.

Čobanska kuka: aluminijumska kuka, bez štapa, za hvatanje za nogu.

Опис

Čobanska kuka: aluminijumska kuka, bez štapa, za hvatanje za nogu. Olakšava hvatanje ovaca.

Kad dođe vreme za vakcinisanje životinja, nekada je teško izdvojiti pojedinu životinju od ostatka stada. Kako ih ne biste vijali, ili improvizovali sredstva za lakše hvatanje, ovaj artikal Vam može biti od velike pomoći. Izaberite štap u dužina koja je Vama po volji, nasadite kuku i komotno radite.

U ponudi imamo i pastirski štap sa kukom za nogu. Pastirski štap ima ukupnu dužinu 95cm, te je dovoljno dugačak da lakše uhvatite životinju, a da se ne morate skroz približiti. Ručka je obložena crnom rezbarenom gumom, tako da ne može kliziti niz ruku.

U ponudi imamo i niklovanu kuku za nogu, kao i pastirski štap koji ima kuku i za nogu i za vrat.

Nakon obavljene vakcinacije, odnosno pregleda životinje, istu možete obeležiti sprejem za označavanje kako biste je lakše uočili u stadu. U ponudi imamo sprejeve zapremine 500ml u različitim bojama. Masni su i dugotrajni na vuni. Takođe, imamo i markere- krede koje lakše možete držati uz sebe prilikom rada. Ukoliko ste navikli da životinje obeležavate markicama- u ponudi imamo i privremene markice UKAL različitih boja numerisane rednim brojevima od 001. Možete odmah pogledati na našem sajtu i UKAL klešta za postavljanje tih ušnih markica.

Brand

Ukal

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Čobanska kuka“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button