Coat revitalise- regenerator za ljubimce

1.200 RSD 3.900 RSD

Шифра производа: - Категорија: Ознаке: , ,

Опис

Coat revitalise- regenerator za ljubimce: namenjen za sve rase pasa sa oštećenom dlakom. Rastvara se u razmeri 1:10. Dostupan u pakovanju od 450 ml i 4 litre.

Groom Professional brzo postaje jedan od najprodavanijih brendova širom Evrope. Šamponi su svakako jedni od glavnih pokretača ovog brenda. Proizvedeni su u Velikoj Britaniji. U proizvodnji su korišćeni najkvalitetniji sastojci. Većina šampona je razvijana uzimajući u obzir određene specifičnosti rasa ili određenih problema koji se javljaju u grumingu. Tako da u svojoj ponudi imaju za svakog ljubimca po nešto.

Coat revitalise- regenerator za ljubimce je balzam koji je namenjen za ljubimce sa oštećenom i beživotnom dlakom. Nanosi se nakon šamponiranja. Dlaci vraća sjaj i punoću dlake. Idealan je za uposlene salone za negu ljubimaca, jer je čest izbor za nakon šamponiranja. Čest je izbor i vlasnika za kućne ljubimce, jer krzno dobija na sjaju i glatkoći, te ljubimac izgleda prelepo. Takođe, ima aromatičnu voćkastu mirisnu notu.

Regenerator je koncentrovan. Razblažuje se u razmeri 1:10 ( 1 mera regeneratora na 10 mera vode). Obavezno koristiti razblažen. Ne nanositi na suvu dlaku. Obavezno dobro isprati nakon korišćenja. Paziti da ne dođe u kontakt sa očima i ušima. Ako do kontakta dođe, isperite čistom mlakom vodom. Za lakše korišćenje, nabavite pumpicu za balon od 4L.

Pogledajte u našoj ponudi sprej za sjaj dlake, sprej za negu dlake ili sprej za rašćebavanje, koje možete koristiti za dodatnu negu dlake Vašeg ljubimca.

Додатне информације

Veličina

4 L, 450ml

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Coat revitalise- regenerator za ljubimce“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button