Coat Rake četka za uklanjanje mrtve dlake

1.950 RSD

Coat Rake četka za uklanjanje mrtve dlake: lako i jednostavno rešenje za dugodlake rase ljubimaca. Oštri zupci lako uklanjaju mrtvu dlaku.

Opis

Coat Rake četka za uklanjanje mrtve dlake: lako i jednostavno rešenje za dugodlake rase ljubimaca. Oštri zupci lako uklanjaju mrtvu dlaku.

Dimenzije četke su 19 x 7cm. Širina dela na kojem su zupci je oko 4,5cm. Dugačka ergonomski oblikovana ručka ne klizi iz ruku dok radite sa četkom. Urađena je u kombinaciji crne i plave boje. Na kraju ručke ima prorez za lakše kačenje četke na završetku rada sa njom.

Na gornjem delu četke se nalaze oštri zupci- njih 20. Zupci su napravljeni od nerđajućeg čelika. Blago su zaobljeni na vrhu. Lako se uklanja mrtva dlaka, i proređuje poddlaka. Efikasan je u radu. Gušći raspored zubaca se preporučuje za dugodlake rase, kao i one sa mekanom i nežnom dlakom, kao na primer koker španijel, seter, avganistanski hrt…

Način korišćenja: Obavezno prilikom četkanja pratite liniju u pravcu rasta dlake. Po potrebi ponovite više puta na istoj liniji, dok ne vidite da je većina mrtve dlake otpala. Slobodno spuštajte ruku u dužim zamasima. Može se četkati celo telo ljubimca, uz posebne mere opreza gde je krzno slabije. Zupci su izuzetno oštri, tako da izbegavajte prevoje tela gde je koža tanja.

Nije preporučljiv za svakodnevno korišćenje. Za svakodnevnu negu Vašeg ljubimca, koristite odgovarajuću četku ili češalj spram njegove dlake. U ponudi imamo sliker četke sa mekim zupcima, sa tvrdim zupcima, aluminijumske češljeve, kao i pin četke.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Coat Rake četka za uklanjanje mrtve dlake“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

TopBack to Top Call Now Button