Četvrtasta kantica sa 6 cucli

1.990 RSD

Za ishranu do maksimalno 6 jagnjadi/jaradi. Ima unutrašnju pregradu koja omogućava lakše fiksiranje na pregrade.

Dostupno kao narudžbina na zahtev

Opis

Četvrtasta kantica sa 6 cucli: Kantica namenjena za brže i lakše hranjenje jagnjadi i jaradi. Novi dizajn sa unutrašnjom pregradom omogućava lakše postavljanje između boksova ili na različite pregrade u samom boksu.

Nema više prosipanja ostataka hrane! Obe polovine su blago nagnute prema spolja, tako da je omogućeno da mleko lakše curi i da su minimizirani ostaci. Unutrašnja pregrada je od čvrste plastike, tako da je kantica veoma stabilna.

Dolazi u kompletu sa 6 mekanih cucli. Svaka cucla ima na sebi metalne držače- filtere koji onemogućavaju da veća prljavština prodre u cuclu. Kasnije, kupujete samo rezervne cucle bez tih držača.

Preporučujemo redovno pranje sve opreme, pa tako se treba održavati i četvrtasta kantica sa 6 cucli. Prilikom pranja, treba skinuti cucle i sve detaljno oprati. Tako će se eventualne nečistoće i sitnija prljavština izbaciti i cucle sa filterima će duže trajati. Pogotovo ako sipate dohranu, treba detaljno prati zbog organskog otpada koji se može preneti u hranu prilikom sledećeg sipanja. U ponudi imamo deterdžent za ručno pranje, koji se rastvara.u hladnoj ili toploj vodi. Efikasno skida masnoću, a ujedno i dezinfikuje. Može se koristiti i na opremi koja dolazi u kontakt sa hranom.

U ponudi imamo i kante sa 5 cucli.

Kerbl Nemačka

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Četvrtasta kantica sa 6 cucli“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

TopBack to Top Call Now Button