Četka za uklanjanje mrtve dlake sa zupcima

1.400 RSD

Četka za uklanjanje mrtve dlake sa zupcima: lako i jednostavno rešenje za dugodlake rase ljubimaca. Oštri zupci lako uklanjaju mrtvu dlaku. Ima 9 odnosno 17 raspoređenih zubaca.

Опис

Četka za uklanjanje mrtve dlake sa zupcima: lako i jednostavno rešenje za dugodlake rase ljubimaca. Oštri zupci lako uklanjaju mrtvu dlaku.

Dimenzije četke su 17 x 10cm. Širina dela na kojem su zupci je oko 7,5cm. Dugačka ergonomski oblikovana ručka je napravljena od tvrde ABS plastike. Ne klizi iz ruku dok radite sa četkom. Urađena je u kombinaciji crne i pink roze boje.

Na gornjem delu četke se nalaze oštri zupci. U zavisnosti od strane koju odaberete, možete koristiti ređu sa 9 zubaca za grublje četkanje, ili gušću stranu sa 17 zubaca za finije. Zupci su napravljeni od nerđajućeg čelika. Blago su zaobljeni na vrhu. Lako se uklanja mrtva dlaka, i proređuje poddlaka. Efikasan je u radu.

Način korišćenja: Obavezno prilikom četkanja pratite liniju u pravcu rasta dlake. Po potrebi ponovite više puta na istoj liniji, dok ne vidite da je većina mrtve dlake otpala. Slobodno spuštajte ruku u dužim zamasima. Može se četkati celo telo ljubimca, uz posebne mere opreza gde je krzno slabije. Zupci su izuzetno oštri, tako da izbegavajte prevoje tela gde je koža tanja.

Nije preporučljiv za svakodnevno korišćenje. Za svakodnevnu negu Vašeg ljubimca, koristite odgovarajuću četku ili češalj spram njegove dlake. U ponudi imamo sliker četke sa mekim zupcima, sa tvrdim zupcima, aluminijumske češljeve, kao i pin četke.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Četka za uklanjanje mrtve dlake sa zupcima“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button