Četka za sisne gume ravna

500 RSD

Četka za sisne gume ravna: napravljena od visoko kvalitetnih čekinja plave boje. Ima ručku narandžaste boje.

Категорије: , Ознаке: ,

Опис

Četka za sisne gume ravna: napravljena od visoko kvalitetnih čekinja plave boje. Ima ručku narandžaste boje.

Ova četka je napravljena od čekinja koje u sebi sadrže memori penu i otporne se na visoke temperature. Tokom proizvodnje tretirane su određenim supstancama koje im pomažu da ostanu dugotrajnije. Ne izvlače se čekinje tako lako iako se duže vremena koristi četka. Ima plastičnu ergonomski oblikovanu dršku tako da je laka za držanje i korišćenje. Na vrhu je specijalno oblikovana kako bi se onemogućilo grebanje prilikom pranja.

Četka za sisne gume ravna je ukupne dužina 38cm. Dužina ručke je 9cm. Dužina dela koji je namenjen za pranje je 16cm. Širina četke je 3,2cm.

Pranje opreme je svakodnevan posao. Redovnom kontrolom sisnih guma zamenićete ih novim po potrebi. Uglavnom se preporučuje zamena sisnih guma novim nakon 2500 muža. Redovnim pravilnim čišćenjem ćete im produžiti vek trajanja. Prvo ispirate mlakom vodom kako se mlečni proteini ne bi zalepili za zid sisne gume. Zatim deterdžentom i uz pomoć četki perete toplom vodom. Na kraju ispirate hladnom vodom. Sisna guma je prva u dodiru sa mlekom, tako da vodite računa da redovno ih perete ne samo zbog dužeg trajanja, već i zbog zdravijeg mleka.

Četka se koristi za sve vrste sisnih guma. U ponudi imamo različite tipove sisnih guma, pogledajte ovde. Možete koristiti i konusnu četku za pranje. U ponudi imamo deterdžent koji se koristi za lakše pranje i dezinfekciju. Takođe, treba redovno održavati higijenu i mlečnih creva. U ponudi imamo i četke za pranje mlečnih creva- kraće 70cm i duže 130cm. Takođe, imamo i mlečna creva PVC- širine 14mm i širine 16mm. 

Avita Poljska

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Četka za sisne gume ravna“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button