Češalj za rep i grivu

650 RSD

Češalj za rep i grivu: češalj pomaže da se razmrsi i pravilno očešlja griva konja. Pomoću njega se lakše mogu uplesti griva ili rep.

Нема на залихама

Опис

Češalj za rep i grivu: Ovaj češalj pomaže da se razmrsi i pravilno očešlja griva konja. Takođe, pomaže lakše odvajanje dlaka grive za doterivanje i pletenje. Češalj za rep i grivu ima dve strane: jednu sa gušće, drugu sa ređe raspoređenim zupcima. Udobna plastična ručka je ergonomski oblikovana, te je olakšano rukovanje ovim češljem.

Konji koji su slobodni na ispaši od proleća do kasne jeseni ne zahtevaju konstantnu negu dlake. Zahtevaju pažnju naravno, ali u prirodu mogu nešto i sami za sebe da urade. Valjanjem po travi će skinuti višak znoja. Češanjem o živu ogradu će skinuti višak dlake. Kad god žele mogu se češati među sobom. Ali, grla koja su u štali zahtevaju stalno timarenje.

Ukoliko ima mnogo blata i prljavštine na dlakama, može se prvo preći blagim pokretima tvrdom četkom kako bi se uklonilo sve pre češljanja. Prilikom timarenja se svakako preporučuje da se prvo krene sa tvrdom četkom. Nakon nje, koristite meku četku. Ukoliko Vam se čini da niste skinuli višak dlake sa četkama, slobodno koristite neku od češagija- ravna ili okrugla.

Napomena: pletenje dlaka se preporučuje da rade samo osobe koje su obučene. Nepravilno pletenje može dovesti do stvaranja čvorova i neželjenog skraćivanja dlake repa ili grive.

Proizvodi Wahl

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Češalj za rep i grivu“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button