Češalj za podizanje dlake silver 19cm

1.400 RSD

Češalj za podizanje dlake silver 19cm- Ovaj multinamenski kombinovani češalj je savršen za svakodnevni rad u salonima za negu pasa. Dužina zubaca 33mm.

Opis

Češalj za podizanje dlake silver 19cm- Ovaj multinamenski kombinovani češalj je savršen za svakodnevni rad u salonima za negu pasa. Njegovi gušći i ređi zupci pogodni su za većinu osnovnih zadataka prilikom šišanja i uređivanja pasa.

Zupci su dužine 33mm, a postavljeni su na svaka 2 ili na svaka 4 mm. Glatka završna obrada ovog češlja omogućava mu da klizi kroz dlaku. Pošto je svaki zubac blago zaobljen, ne možete povrediti ljubimca prilikom rada.

Ukupna dužina češlja je 19cm, Ima stilizovanu metalik silver boju sa plavim odsjajem. Češalj za podizanje dlake silver 19cm je napravljen od aluminijuma te je lagan za držanje i rad. Ovaj češalj je namenjen za sve rase, pa čak i kovrdžave kao što su pudle i bišoni.

Uputstvo za korišćenje: Četkati u pravcu rasta dlake. Da biste podigli dlaku pre sečenja, držite češalj na jednom kraju između kažiprsta i palca. Kružnim pokretima, odozdo na gore, možete češljati dlaku suprotno od pravca rasta. Savet: Da biste sprečili stvaranje čvorova treba redovno da kupate psa, koristite neki regenerator i da ga svakodnevno češljate.

Pored ovog češlja, imamo još dva u dužini 19cm- pro combi i greyhond. U našoj ponudi imamo i češljeve sa dužim zupcima od 25cm- sa zlatnom drškom, big brother ili češalj koji je napravljen sa zupcima od nerđajućeg čelika.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Češalj za podizanje dlake silver 19cm“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

TopBack to Top Call Now Button