Češalj za podizanje dlake silver 19cm

1.200 RSD

Češalj za podizanje dlake silver 19cm- Ovaj multinamenski kombinovani češalj je savršen za svakodnevni rad u salonima za negu pasa. Dužina zubaca 30mm.

Опис

Češalj za podizanje dlake silver 19cm- Ovaj multinamenski kombinovani češalj je savršen za svakodnevni rad u salonima za negu pasa. Njegovi gušći i ređi zupci pogodni su za većinu osnovnih zadataka prilikom šišanja i uređivanja pasa.

Zupci su dužine 30mm, a postavljeni su na svaka 2 ili na svaka 4 mm. Glatka završna obrada ovog češlja omogućava mu da klizi kroz dlaku. Pošto je svaki zubac blago zaobljen, ne možete povrediti ljubimca prilikom rada.

Ukupna dužina češlja je 19cm, Ima stilizovanu metalik silver boju. Češalj za podizanje dlake silver 19cm je napravljen od nerđajućeg čelika, te je lagan za držanje i rad. Ovaj češalj je namenjen za sve rase, pa čak i kovrdžave kao što su pudle i bišoni.

Uputstvo za korišćenje: Četkati u pravcu rasta dlake. Da biste podigli dlaku pre sečenja, držite češalj na jednom kraju između kažiprsta i palca. Kružnim pokretima, odozdo na gore, možete češljati dlaku suprotno od pravca rasta. Savet: Da biste sprečili stvaranje čvorova treba redovno da kupate psa, koristite neki regenerator i da ga svakodnevno češljate.

Pored ovog češlja, imamo i druge češljeve od 19cm ili 25cm. Kao dodatna pomoć u radu, može Vam poslužiti antistatik sprej ili sprej za lakše raščešljavanje u pakovanju od 200ml ili sprej od 450ml.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Češalj za podizanje dlake silver 19cm“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button