Акција!

Heiniger češalj XLR-8

Original price was: 4.600 RSD.Current price is: 4.200 RSD.

Češalj XLR-8: češalj sa širim zahvatom. Preporučuje se kod gruborunih ovaca, kao i kod ovaca sa gušćim runom.

Категорије: , Ознаке: , ,

Опис

Heiniger češalj XLR-8: Profesionalni češalj za mašine za šišanje ovaca – širina zahvata i do 98 mm.

Šišanje ovaca se najčešće vrši jednom godišnje. Preporučuje se da se šišanje obavlja krajem proleća- u maju i junu. Vuna najbrže raste 2 do 3 meseca nakon šišanja, tako da runo ima vremena da postane gusto do jeseni. Ovako se ovcama olakšaju letnje vrućine. Ovaj češalj ima širok zahvat, tako da se preporučuje kod gruborunih ovaca i kod ovaca kojima je vuna jako narasla toko zime.

Pored redovnog čišćenja noževa, zatim redovnog oštrenja noževa, neophodno je redovno i podmazivanje noževa. Na taj način čuvate i produžavate oštrinu samog noža. Takođe, sam proces šišanja se odvija brže kad su noževi oštri, te se životinje brže ošiša i manje se uznemiri. Svakako preporučujemo korišćenje spreja za noževe– on podmazuje noževe prilikom rada, a lakše se i čiste noževi, skida masnoću i dlake.

U ponudi imamo manje pakovanje ulja zapremine 100 ml, kao i veća pakovanja od 500ml. Pogledajte našu ponudu mašina za šišanje ovaca- tip mašine XTRA, XPERT, Constanta 4, kao i model S12 koji se napaja na akumulator.

Heiniger češalj XLR-8 proizvodi Heiniger Švajcarska. U ponudi imamo od istog proizvođača rezervni komplet noževa za mašine,kao i posebno gornji nož i posebno donji češalj.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Heiniger češalj XLR-8“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button