Češalj ovina za mašinu za šišanje ovaca

3.400 RSD

Češalj Heiniger ovina za mašinu za šišanje ovaca: češalj sa 13 zubaca. Švajcarski kvalitet.

Опис

Češalj ovina za mašinu za šišanje ovaca: Univerzalni češalj, pogodan za sve tipove vune. Posebno se preporučuje početnicima. Širina češlja OVINA je 77 mm.

Šišanje ovaca se najčešće vrši jednom godišnje. Kako bi Vam šišanje proteklo što lakše, preporučuje se da šišanje vršite isključivo sa oštrim noževima. Pošto se šišanje vrši tokom maja i juna, tada je i najveća potražnja za noževima. Potrudite se da na vreme obezbedite dovoljno alata, kako biste brže i lakše završili šišanje stada.

Pored redovnog čišćenja noževa, zatim redovnog oštrenja noževa, neophodno je redovno i podmazivanje noževa. Na taj način čuvate i produžavate oštrinu samog noža. Takođe, sam proces šišanja se odvija brže kad su noževi oštri, te se životinje brže ošiša i manje se uznemiri. Svakako preporučujemo korišćenje spreja za noževe– on podmazuje noževe prilikom rada, a lakše se i čiste noževi, skida masnoću i dlake.

U ponudi imamo manje pakovanje ulja zapremine 100 ml, kao i veća pakovanja od 500ml. Pogledajte našu ponudu mašina za šišanje ovaca- tip mašine XTRA, XPERT, Constanta 4, kao i model S12 koji se napaja na akumulator.

Češalj ovina za mašinu za šišanje ovaca proizvodi Heiniger Švajcarska. U ponudi imamo od istog proizvođača rezervni komplet noževa za mašine,kao i posebno gornji nož i posebno donji češalj sa širim zahvatom za gruborune ovce.

 

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Češalj ovina za mašinu za šišanje ovaca“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button