Češagija sa dodatnim češljem za konje i goveda

1.100 RSD

Češagija sa dodatnim češljem za konja i goveda: metalna galvanizovana češagija sa drvenom drškom. Ima 8 redova zubaca. Ojačan sa 4 metalne žice. U sklopu češagije se nalazi i dodatni češalj za negu repa. Dimenzija 12cm x 12,5cm.

Опис

Češagija sa dodatnim češljem za konje i goveda: metalna galvanizovana češagija sa drvenom drškom. Ima 8 redova zubaca. Ojačan sa 4 metalne žice. Ima providnu film zaštitu na zupcima. U sklopu češagije se nalazi i dodatni češalj za negu repa. Dimenzija 12cm x 12,5cm.

Konji koji su slobodni na ispaši od proleća do kasne jeseni ne zahtevaju konstantnu negu dlake. Zahtevaju pažnju naravno, ali u prirodu mogu nešto i sami za sebe da urade. Valjanjem po travi će skinuti višak znoja. Češanjem o živu ogradu će skinuti višak dlake. Ali, grla koja su u štali zahtevaju stalno timarenje.

U proseku pola sata dnevno odvojeno za negu konja je dovoljno, ali čak i 45 minuta dnevno je cifra koja se spominje da je neophodna kako bi se odradio posao kako treba. Za negu dlake konja Vam je neophodno:tvrda četka, meka četka, metalna češagija, plastična četka, češalj za rep i grivu, pamučna krpa i sunđer.

Ova metalna češagija sa dodatnim češljem ima 8 (osam) redova zubaca. Ojačana je sa 4 metalne žice. Ima providnu film zaštitu na zupcima. Fino je nazubljena, te posebno prija konjima i govedima.U sklopu češagije se nalazi i dodatni češalj za negu repa i grive. Dimenzija češagije je 12 x 12,5cm.

Češagija se može koristiti nakon tvrde četke kako bi se uklonio višak dlaka. Ne sme se koristiti na osetljivim delovima, kao što su glava i noge. Takođe, češagijom možete čistiti ostale četke od dlaka. Griva i rep se raščešljavaju pomoću češlja koji se nalazi pozadi češagije.

Kerbl Nemačka.

 

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Češagija sa dodatnim češljem za konje i goveda“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button