Bura za infra lampu sa 2.5m kabla

1.600 RSD

Bura za infra lampu sa 2.5m kabla: lampa namenjena za sijalice do 175W jačine, bez prekidača, namenjena za kokošinjce i svinjce.

Opis

Bura za infra lampu sa 2.5m kabla: ima aluminijumsko kućište. Najširi deo lampe je 21cm širine. Sa strane ima 6 ventilacionih proreza, koji omogućuju bolju ventilaciju i time produžavaju život infra crvene sijalice.

Uz buru se dobija i lanac za kačenje- trpi maksimalno opterećenje do 20kg. Dužina lanca je oko 2m. Elektro kabl je dužine 2,5m. Na sebi nema nikakav prekidač- pali se direktno uključivanjem u utičnicu. Postavlja se na visinu od minimum 60cm. Razmak između dve lampe se takođe preporučuje da bude minimum 60cm, kako bi se sprečilo pregrevanje površine ispod lampe.

Odgoj prasadi se deli u nekoliko perioda, u zavisnosti od starosti prasadi. Prvih par dana nakon prašenja su najkritičniji period u odgoju prasadi. Razlozi za uginuće u ovom periodu su različiti: prignječenja, mala masa po porodu, slabo sisanje, kao i hladnoća. Prasad do sedam dana starosti nemaju regulisan sistem za termoregulaciju. Tako da njihova telesna temperatura zavisi od temperature prostora u kom borave. Bez grejanja u hladnom i zimskom periodu, prasad teško može da preživi. Treba obezbediti da temperatura u prasilištu bude oko 32 stepena Celzijusovih.

Ova bura za infra lampu sa 2.5m kabla se preporučeno koristi za sijalice jačine do 175W. U ponudi imamo i lampe koje su šireg prečnika 30cm. Te lampe mogu koristii sijalice i do jačine 250W po potrebi, ali prednost je što imaju prekidač na sebi za podešavanje jačine sijalice.

Lampe se preporučuju za korišćenje u svinjcima i kokošinjcima. Takođe, pored njih mogu se koristiti i grejne ploče, koje pružaju dodatno toplotu od dole.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Bura za infra lampu sa 2.5m kabla“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

TopBack to Top Call Now Button