Bura za infra lampu sa 2.5m kabla

1.900 RSD

Bura za infra lampu sa 2.5m kabla: lampa namenjena za sijalice do 175W jačine, bez prekidača, namenjena za kokošinjce i svinjce.

Опис

Bura za infra lampu sa 2.5m kabla: ima aluminijumsko kućište. Najširi deo lampe je 21cm širine.

Uz buru se dobija i lanac za kačenje- trpi maksimalno opterećenje do 20kg. Dužina lanca je oko 2m. Elektro kabl je dužine 2,5m. Na sebi nema nikakav prekidač- pali se direktno uključivanjem u utičnicu. Postavlja se na visinu od minimum 60cm. Razmak između dve lampe se takođe preporučuje da bude minimum 60cm, kako bi se sprečilo pregrevanje površine ispod lampe.

Odgoj prasadi se deli u nekoliko perioda, u zavisnosti od starosti prasadi. Prvih par dana nakon prašenja su najkritičniji period u odgoju prasadi. Razlozi za uginuće u ovom periodu su različiti: prignječenja, mala masa po porodu, slabo sisanje, kao i hladnoća. Prasad do sedam dana starosti nemaju regulisan sistem za termoregulaciju. Tako da njihova telesna temperatura zavisi od temperature prostora u kom borave. Bez grejanja u hladnom i zimskom periodu, prasad teško može da preživi. Treba obezbediti da temperatura u prasilištu bude oko 32 stepena Celzijusovih.

Ova bura za infra lampu sa 2.5m kabla se preporučeno koristi za infra sijalice jačine do 175W. U ponudi imamo i lampe koje su šireg prečnika 30cm. Te lampe mogu koristii sijalice do jačine 250W po potrebi, ali prednost je što imaju prekidač na sebi za podešavanje jačine sijalice.

Lampe se preporučuju za korišćenje u svinjcima i kokošinjcima. Takođe, pored njih mogu se koristiti i grejne ploče, koje pružaju dodatno toplotu od dole.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Bura za infra lampu sa 2.5m kabla“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button