Brojevi za ogrlice za obeležavanje goveda

50 RSD

Brojevi za ogrlice za obeležavanje goveda: brojevi su napravljeni od tvrde plastike. Žute boje, sa crnim ciframa.

Опис

Brojevi za ogrlice za obeležavanje goveda: brojevi su napravljeni od tvrde plastike. Žute boje, sa crnim ciframa.

Držanje životinje podrazumeva da vlasnik životinje brine o njenom smeštaju, ishrani i negi. Goveda su veoma rasprotranjena vrsta domaćih životinja. Da li ih držite po komadu, u krdima, radi tova ili radi mlečnog govedarstva treba da se potrudite i da im obezbedite uslove u kojima mogu nesmetano da borave.

Obeležavanje životinja se preporučuje iz više razloga. Time olakšavate sebi praćenje ukupnog broja životinja na gazdinstvu. Lakše je upisati i pratiti okot životinje, te pratiti ako ima rizik od naslednih bolesti. Vođenjem dokumentacije po oznaci pratite ceo životni vek grla. Ovi brojevi su namenjeni za ogrlice širine maksimalno 40mm.  U ponudi imamo ogrlice veličine 130*4cm za krave, kao i ogrlice 150*4cm za bikove.

Brojevi za ogrlice za obeležavanje goveda se prodaju na komad. U poudi ima svih 10 cifara- od 0 do 9. Prilikom poručivanja preko web shop-a, neophodno je u polje napomena upisati koje cifre želite. Ako Vam je lakše, uvek možete i pozvati na telefon i poručiti na taj način.

Obeležavanje može da se vrši i preko internih markica. Markice se prodaju u različitim bojama, laserski su ispisani redni brojevi. Uz markice je neophodno da kupite i odgovarajuća klešta za postavljanje markica.

 

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Brojevi za ogrlice za obeležavanje goveda“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button